Το ιδανικό σενάριο, για συγκεκριμένους λόγους

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Ιανουάριος έχει ξεκινήσει αρκετά δυνατά για τον ΑΡΗ. Όχι μόνο λόγω της νίκης στο ντέρμπι, αλλά και των αγώνων που υπάρχουν στο καλεντάρι της ομάδας.

Από το περασμένο Σάββατο μέχρι και την ερχόμενη Τρίτη είναι ένα διάστημα δέκα ημερών. Μαζί με το παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ, αυτό σημαίνει για την ομάδα τέσσερις αγώνες σε μία πολύ μικρή περίοδο. Έχει όμως την ευκαιρία να δώσει μικρότερη αξία τουλάχιστον στον έναν από από αυτούς. 

Για να γίνει αυτό, οι “κιτρινόμαυροι” θα πρέπει να “τελειώνουν” από απόψε με την πρόκριση στην επόμενη φάση του Κυπέλλου. Κάτι το οποίο θα επιδιώξουν, όχι μόνο λόγω του στόχου του Κυπέλλου αλλά και της διαχείρισης. 

Ο ΑΡΗΣ θα παραταχθεί στα Πηγάδια γνωρίζοντας ότι υπάρχει και ο επαναληπτικός του “Κλεάνθης Βικελίδης” σε έξι μέρες από σήμερα. Κάτι που σημαίνει ότι βολεύεται και με την ισοπαλία στην χειρότερη περίπτωση. Το ιδανικό όμως θα είναι να “καθαρίσει” από σήμερα και να μετατρέψει το δεύτερο ματς με τους ακρίτες σε τυπική διαδικασία. 

Αυτό θα βοηθήσει την ομάδα τόσο εν όψει Λάρισας όσο και με τον Ολυμπιακό, αφού ο Μίχαελ Ένινγκ θα μπορέσει να γίνει πιο ευέλικτος όσον αφορά το δεύτερο ματς κόντρα στους ακρίτες και να ξεκουράσει περισσότερους ποδοσφαιριστές. Ειδικά από την στιγμή που η ομάδα διανύει μία περίοδο με συνεχόμενα παιχνίδια. 

Προτεινόμενα Άρθρα