Σύλληψη φίλου του ΑΡΗ για τα πυροτεχνήματα!

από Γιώργος Γκάτος

Απόφαση που αφήνει ερωτηματικά από την Ελληνική Αστυνομία

Το βράδυ του Σαββάτου, οι “Κιτρινόμαυροι” υποδέχθηκαν τον Π.Α.Ο.Κ. στο κλασικό ντέρμπι της πόλης, με την ατμόσφαιρα του γηπέδου να ταξιδεύει σε ολόκληρη την Ευρώπη, χωρίς να έχει πέσει στο γήπεδο το παραμικρό… σπόρι. Όμως, η Ελληνική Αστυνομία προχώρησε σε σύλληψη οπαδού που είχε στην κατοχή του πυροτεχνικές συσκευές, δηλαδή αυτές που στην συνέχεια φώτισαν τον ουρανό του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Σύμφωνα με την έκθεση της αστυνομίας, ο οπαδός του ΑΡΗ συνελήφθη μία ώρα πριν την έναρξη του αγώνα στην είσοδο της θύρας 8 όταν κατά τον έλεγχο αστυνομικών βρέθηκαν τέσσερις μη ενεργοποιημένες πυροτεχνικές κατασκευές σε σάκο που έφερε μαζί του.

Επίσης στην έκθεση της αστυνομίας, μεταξύ άλλων, αναφέρεται ότι άναψαν 280 πυρσοί, 50 βεγγαλίκα και δέκα καπνογόνα στη θύρα 3, 100 πυρσοί στη θύρα 1 και 40 πυρσοί στη θύρα 2.

Στο κατηγορητήριο του ΑΡΗ που θ’ απολογηθεί την Παρασκευή στο Πρωτοβάθμιο Μονομελές Πειθαρχικό όργανο της Σούπερ Λιγκ αναφέρεται ότι άναψαν 420 πυρσοί, 15 καπνογόνα και 50 βεγγαλικά, γίνεται λόγος για υβριστικά συνθήματα, κάψιμο πανό της αντίπαλης ομάδας.

Προτεινόμενα Άρθρα