Δεν ρίσκαρε και δικαιώθηκε

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δικαιώθηκε ο Γερμανός με την εικόνα της ομάδας, δίνοντας ανάσες μέσω των αλλαγών του στην διάρκεια του ματς.

Το ενδεχόμενο των “μετρημένων” αλλαγών στην Ξάνθη φάνταζε πιθανό και ήταν στο μυαλό του Μίχαελ Ένινγκ. Εν τέλει όμως πήρε τον… σίγουρο δρόμο και επέλεξε ενδεκάδα πρωταθλήματος.

Ο ΑΡΗΣ παρατάχθηκε στα Πηγάδια όπως ακριβώς και στα τελευταία παιχνίδια. Δηλαδή με όλες τις βασικές επιλογές του. Μία απόφαση που φανέρωσε και την επιθυμία του να “καθαρίσει” από χθες με την πρόκριση, συν ότι δεν ήθελε να ρισκάρει στο πρώτο και εκτός έδρας ματς με τους ακρίτες. 

Το αποτέλεσμα σίγουρα τον δικαιώνει, όπως και η εικόνα του ΑΡΗ στην μεγαλύτερη διάρκεια του ματς. Οι παίκτες του βέβαια έχασαν ευκαιρίες για να αυξήσουν τον δείκτη του σκορ, ενώ υπάρχει και το κακώς ακυρωθέν γκολ του Ντάνιελ Μαντσίνι. 

Ο Γερμανός μπόρεσε έστω μέσω των αλλαγών να δώσει ανάσες σε παίκτες οι οποίοι δεν έχουν τις δυνάμεις για συνεχόμενα 90λεπτα. Ειδικά οι Λάρσον και Γκάμα, τους οποίους θέλει “φρέσκους” για το παιχνίδι στην Λάρισα. Εκεί όπου δεν αποκλείεται ο 54χρονος τεχνικός να διατηρήσει πάλι την ίδια ενδεκάδα και να τους ξεκουράσει στον επαναληπτικό της επόμενης εβδομάδας. Κάτι που θα φανεί στην αυριανή προπόνηση.

Προτεινόμενα Άρθρα