Οι αναγκαστικές αλλαγές και το ερωτηματικό

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σήμερα θα γίνει γνωστή η αποστολή του αυριανού αγώνα.

Αυλαία ρίχνει σήμερα ο ΑΡΗΣ στην προετοιμασία του για την αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό, με τους παίκτες να συγκεντρώνονται σήμερα το μεσημέρι στο Ρύσιο. 

Νωρίς το απόγευμα θα γίνει γνωστή η αποστολή της αναμέτρησης του “Γεώργιος Καραϊσκάκης”, με τις απουσίες των Γκάμα, Σάσα και Τόνσο να είναι οι δεδομένες για τον Μίχαελ Ένινγκ.

Η ενδεκάδα θα έχει διαφοροποιήσεις. Όχι όμως πολλές παραπάνω από τις απαραίτητες, λόγω των απουσιών τις οποίες κλήθηκε να διαχειριστεί ο Γερμανός τεχνικός. 

Η πάρα πολύ πιθανή -πλέον- απουσία του Χουλιάν Κουέστα, αναμένεται να επαναφέρει στην ενδεκάδα τον Φάμπιαν Έμαν. Αυτή θα είναι και η μοναδική αλλαγή στα μετόπισθεν, αφού δεν φαίνεται να υπάρχει η πρόθεση κάποιας αλλαγής στην τετράδα των Ρόουζ, Βέλεθ, Δεληζήση και Κόρχουτ. 

Ο Αμπού Μπα θα πάρει την θέση του τιμωρημένου Σάσα και θα είναι ο παρτενέρ του Ματίγια. με τους Φετφατζίδη-Μαντσίνι ως εξτρέμ. 

Στην επίθεση ο Ιντέγε θεωρείται για την ώρα σίγουρος. Εάν υπάρξει κάποια αλλαγή, αυτή θα είναι ο Ντιγκινί αντί του Λάρσον. Κάτι που υπάρχει ως σκέψη, για να πάρει ανάσες ο Σουηδός, αλλά ακόμα δεν θεωρείται και δεδομένο. Σε διαφορετική περίπτωση θα ξεκινήσει και θα γίνει αλλαγή στην διάρκεια του ματς. 

Μετά και την σημερινή προπόνηση θα υπάρξει πιο ξεκάθαρη εικόνα για τις τελικές επιλογές του Ένινγκ.

Προτεινόμενα Άρθρα