Επιστροφή Σάσα και αναμονή για τους τραυματίες

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε ρυθμούς Ξάνθης κινείται σιγά-σιγά από σήμερα ο ΑΡΗΣ, αφήνοντας στην άκρη το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Τα στενά χρονικά περιθώρια δεν επιτρέπουν στην ομάδα να ασχοληθεί παραπάνω με το χθεσινό ματς, αφού σε τρεις μέρες υποδέχεται τους Θρακιώτες στο “Κλέάνθης Βικελίδης”.

Οι δύο ομάδες θα παίξουν για τρίτη φορά μέσα σε διάστημα δύο εβδομάδων, δίνοντας το δεύτερο παιχνίδι τους για το πρωτάθλημα και ενώ βρίσκονται σε “τροχιά” πλέι οφ. 

Από αύριο η ομάδα θα ανεβάσει ρυθμούς για την αναμέτρηση με τους ακρίτες, την ώρα που ο Μίχαελ Ένινγκ περιμένει τα νεότερα από το ιατρικό δελτίο. 

Ο Λούκας Σάσα είναι η σίγουρη επιστροφή στα πλάνα του Γερμανού τεχνικού, αφού εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στον Ολυμπιακό. Από εκεί και πέρα ο 54χρονος τεχνικός θα αναμένει από σήμερα τα νεότερα όσον αφορά τους Μπρούνο Γκάμα, Χουλιάν Κουέστα και Μπράουν Ιντέγε. 

Ο Πορτογάλος αντιμετωπίζει θέμα στους προσαγωγούς από την προηγούμενη εβδομάδα, αλλά υπάρχει συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα είναι έτοιμος. Στην περίπτωση του Κουέστα, εφόσον προπονηθεί τις επόμενες μέρες τότε θα υπολογίζεται από την τεχνική ηγεσία ενώ ακόμα είναι αρκετά θολό το τοπίο όσον αφορά τον Μπράουν Ιντέγε. 

Προτεινόμενα Άρθρα