Πεισμωμένος για την επιστροφή του

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το αρχικό διάστημα των 30-40 ημερών και η προσπάθεια του παίκτη να επιστρέψει νωρίτερα.

Οι φόβοι για τον Μπράουν Ιντέγε δυστυχώς επιβεβαιώθηκαν μετά τις χθεσινές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκε, με την προετοιμασία εν όψει Ξάνθης να συνεχίζεται στην σκιά του τραυματισμού του. 

Ο ΑΡΗΣ χάνει για τον επόμενο μήνα τον βασικό επιθετικό του λόγω της θλάσης που υπέστη κόντρα στον Ολυμπιακό. Μία είδηση η οποία ήχησε άσχημα στα αυτιά του Μίχαελ Ένινγκ, όπως επίσης και σε εκείνα του… αποφασισμένου Μπράουν Ιντέγε.

Ναι μεν ο Νιγηριανός… ξενέρωσε με αυτήν την εξέλιξη. Δηλαδή η φυσιολογική πρώτη… κρυάδα. Ήδη όμως έχει πιάσει δηλώνει στο περιβάλλον του δηλώνει αποφασισμένος να δώσει μάχη με τον χρόνο για να επιστρέψει νωρίτερα από το αρχικό διάστημα των 4-5 εβδομάδων. 

Κάτι τέτοιο δεν είναι καθόλου απίθανο, με δεδομένο ότι πρόκειται για τον ορισμό του αθλητικού ποδοσφαιριστή. Ενα στοιχείο στο οποίο ποντάρουν και οι άνθρωποι της ομάδας. 

Οι “κιτρινόμαυροι” είναι συγκρατημένα αισιόδοξοι για τις πιθανότητες της πρόωρης επιστροφής του Νιγηριανού σε περίπου τρεις εβδομάδες, με την προϋπόθεση ότι θα κυλήσει ομαλά και η αποθεραπεία του. 

Στην περίπτωση αυτή μπορεί να χάσει οριακά το ματς στην Τρίπολη και να είναι έτοιμος για το ντέρμπι κόντρα στην ΑΕΚ. Αν από την άλλη όμως εξαντλήσει το διάστημα των 30-40 ημερών, τότε θα δώσει μάχη για να προλάβει κάποιο από τα τελευταία ματς της κανονικής περιόδου και θα είναι σίγουρα έτοιμος για τα πλέι οφ. 

Προτεινόμενα Άρθρα