Ενας λόγος παραπάνω…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η στροφή στο Διαιτητικό και η ελπίδα για απόφαση μέχρι την Παρασκευή

Αν ο ΑΡΗΣ είχε πολλούς λόγους να ζητάει την δικαίωησή του για την υπόθεση του Φιορίν Ντουρμισάι, από χθες έχει έναν λόγο παραπάνω. Και αυτός, είναι ο τραυματισμός του Μπράουν Ιντέγε. 

Η απώλεια του Νιγηριανού για τον επόμενο μήνα καθιστά ακόμα πιο αναγκαία την παρουσία του Ντουρμισάι στα πλάνα του Μίχαελ Ένινγκ, παρά την παρουσία των Ντιγκινί και Λάρσον τους οποίους ο Γερμανός υπολογίζει για τις θέσεις της επίθεσης. 

Ο “Ντούρμι” άλλωστε ήρθε στον ΑΡΗ για να αποτελέσει την δεύτερη επιλογή στην επίθεση πίσω από τον Νιγηριανό. Εφόσον λοιπόν οι “κιτρινόμαυροι” δικαιωθούν στο Διαιτητικό, τότε θα επωμιστεί το βάρος της επίθεσης μέχρι την επάνοδο του 31χρονου άσσου στην αγωνιστική δράση. 

Αυτός είναι και ο λόγος που ο ΑΡΗΣ ζήτησε να εξεταστεί άμεσα η έφεσή του, ακόμα και μέχρι την Παρασκευή αφού δεν θέλει να χάσει παραπάνω χρόνο. 

Στην Αλκμήνης υπάρχει από τις αρχές της εβδομάδας συγκρατημένη αισιοδοξία ότι θα δικαιωθούν. Επειδή όμως στην εξίωση υπάρχει η ΕΠΟ και… καλοθελητές που προσπαθούν να βάλουν εμπόδια, τίποτα δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο και όλα είναι ανοικτά. Για αυτό και είναι… μαζεμένοι.

Στην περίπτωση δικαίωσης της ΠΑΕ και του παίκτη, το πολύ αισιόδοξο σενάριο θέλει τον ποδοσφαιριστή να είναι στην αποστολή για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Διαφορετικά θα “επανεργοποιηθεί” για το ματς κόντρα στον Πανιώνιο. 

Στο… περίμενε ο παίκτης

Για την ώρα δεν θεωρείται μόνο ο ΑΡΗΣ χαμένος στην όλη υπόθεση αλλά και ο παίκτης. Ο 23χρονος φορ συνεχίζει κανονικά τις προπονήσεις, αλλά είναι φυσιολογικό να έχει επηρεαστεί από την όλη κατάσταση αφού εξ αρχής είδε τον ΑΡΗ ως την ευκαριία να αποκτήσει έναν πιο ενεργό ρόλο. Ετσι λοιπόν περιμένει καρτερικά και αυτός την απόφαση του Διαιτητικού, ελπίζοντας ότι θα έρθει η δικαίωση για τον ΑΡΗ και κατ’ επέκταση για αυτόν.

Προτεινόμενα Άρθρα