Αποστολή με επιστροφές για τον ΑΡΗ

από Γιώργος Γκάτος

Ο Κουέστα επέστρεψε στις επιλογές του Γερμανού, μαζί με τους Γκάμα και Σάσα που εξέτισαν την ποινή τους, ενώ και ο Μαρτίν Τόνσο βρίσκεται στην αποστολή της ομάδας μετά από αρκετό χρονικό διάστημα

Με τον Μπράουν Ιντέγε να τίθεται νοκ-άουτ για το επόμενο διάστημα και παίκτες να επιστρέφουν απο τραυματισμό ετοιμάζεται ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΑΡΗ για το παιχνίδι με την Ξάνθη. Συγκεκριμένα, ο Χουλιάν Κουέστα ανέβασε ρυθμούς και διεκδικεί ξανά την θέση του βασικού, όπως ακριβώς και ο Μπρούνο Γκάμα. Ο Λούκας Σάσα θα επιστρέψει στο αρχικό σχήμα του ΑΡΗ, ενώ στην 18αδα επιστρέφει μετά από καιρό και ο Μάρτιν Τόνσο που ένιωθε ενοχλήσεις. 

Αναλυτικά, η ενημέρωση του ΑΡΗ αναφέρει:

“Με την προπόνηση, που έγινε σήμερα το απόγευμα στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου, ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για τον εντός έδρας αγώνα με την Ξάνθη.

Η αποστολή της ομάδας μας για το αυριανό παιχνίδι στο Κλεάνθης Βικελίδης (19:30), στο πλαίσιο της 20ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Super League, αποτελείται από τους εξής ποδοσφαιριστές:

Cuesta, Ehmann, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Diguiny, Bruno Gama, Lucas Sasha, Larsson, Matilla, Mancini, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Sundgren, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.”

Προτεινόμενα Άρθρα