Οι δεδομένες επιστροφές και τα ερωτηματικά στα πλάνα του Μίχαελ Ένινγκ.

Η αναμέτρηση με την Ξάνθη σημάνει την επιστροφή βασικών μονάδων στην διάθεση του Μίχαελ Ένινγκ, μαζί φυσικά με την πρώτη απουσία του Μπράουν Ιντέγε μετά τον τραυματισμό του. 

Το κένο του Νιγηριανού άσσου σημαίνει αλλαγές για την επιθετική γραμμή, η οποία όμως δεν θα είναι και η μόνη που θα επηρεαστεί. 

Στην άμυνα, η τετράδα δεν αλλάζει. Θα υπάρξει όμως νέο πρόσωπο και συγκεκριμένα στο τέρμα, με τον Χουλιάν Κουέστα να επιστρέφει μετά τον τραυματισμό του αντί του Φάμπιαν Έμαν.

Μπροστά του θα είναι οι Βέλεθ-Δεληζήσης και οι Ρόουζ-Κόρχουτ στα άκρα της άμυνας. 

Νέο πρόσωπο υπάρχει και στην μεσαία γραμμή. Εκεί όπου ο Λούκας Σάσα επιστρέφει από την τιμωρία του και θα αγωνιστεί δίπλα στον Χαβιέ Ματίγια. 

Επιστρέφοντας στην επίθεση, η λογική “θέλει” τους Φετφατζίδη-Γκάμα στα εξτρέμ και τον Ντιγκινί να καλύπτει το κενό του Ιντέγε δίπλα στον Λάρσον. Με τον Γάλλο να έχει και ψυχολογία μετά το τέρμα που σημείωσε κόντρα στον Ολυμπιακό. 

Ένα δεύτερο -και αρκετά πιθανό- σενάριο θέλει τον Αργεντινό να αγωνίζεται λίγο πιο πίσω από τον Λάρσον και τον Γκάμα να επανέρχεται στα αριστερά. Επιλογή που δίνει ταχύτητα αλλά στερεί ύψος από τον ΑΡΗ.

Μία επιλογή επίσης είναι ο Ένινγκ να διατηρήσει στα άκρα τον θετικό Μαντσίνι, ο οποίος έρχεται από πίσω και διεκδικεί την θέση με τον Γκάμα. 

Τα παραπάνω βέβαια θα εξαρτηθούν και από την κατάσταση του Λάρσον, ο οποίος ταλαιπωρείται από μία ίωση και “παίζεται” η συμμετοχή του στην ενδεκάδα. Σε περίπτωση που μείνει εκτός, ο Γκάμα θα πάρει την θέση του.

Οι απαντήσεις θα δοθούν λίγο πριν την σέντρα, όταν και θα γίνουν γνωστές οι επιλογές του Μίχαελ Ένινγκ.

Προτεινόμενα Άρθρα