Με… οδηγό το πέρυσι, για το αυτονόητο! (vids)

από AllAboutARIS

Το περσινό διπλό με Γιουνές, η μαύρη σελίδα του 12’ και μία λευκή ισοπαλία που ξεχάστηκε γρήγορα.

Ο ΑΡΗΣ αφήνει πολύ γρήγορα πίσω του το παιχνίδι με την Ξάνθη και επικεντρώνεται στο ματς της Κυριακής με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Μια αναμέτρηση που αποτελεί πρώτης τάξεως ευκαιρία για τους κιτρινόμαυρους να συνεχίσουν το νικηφόρο σερί τους και να μπουν με όσους περισσότερους βαθμούς μπορούν στα πλέι οφ.

Η ομάδα του Μίκαελ Ένινγκ καλείται να κάνει το αυτονόητο και να πάρει τη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που τη φετινή σεζόν παρουσιάζει ένα πρόσωπο αγνώριστο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Ο Παναιτωλικός βρίσκεται στην προτελευταία θέση ωστόσο αγωνιστικά είναι τελευταίος καθώς ο Πανιώνιος κουβαλούσε και το -6 από την αρχή της σεζόν.

Κανένα ματς και καμία νίκη δεν θεωρείται δεδομένη πριν διεξαχθεί ωστόσο η ποιότητα του ΑΡΗ σε συνδυασμό με την ψυχολογία που έχει αποκτήσει η ομάδα από τις τελευταίες εμφανίσεις και τις φιλοδοξίες που έχει, γέρνουν αρκετά την πλάστιγγα προς τους κιτρινόμαυρους.

Κοιτώντας το παρελθόν, ο ΑΡΗΣ δεν έχει ιδιαίτερη παράδοση στην συγκεκριμένη έδρα για το πρωτάθλημα. Οι δύο ομάδες έχουν αγωνιστεί μόλις 5 φορές στο Αγρίνιο με τους κιτρινόμαυρους να έχουν ως ανάμνηση από το πρόσφατο παρελθόν, το διπλό της περασμένης σεζόν με σκόρερ τους Μαρτίνες και Γιουνές (1-2). Είχε προηγηθεί μία λευκή ισοπαλία 0-0 εν έτει 2014 ενώ μαύρη κηλίδα στην ιστορία της ομάδας ήταν το βαρύ 5-1 τη σεζόν 2011-2012. Τα πρώτα ματς μεταξύ των δύο στην πόλη του Αγρινίου σημειώθηκαν στο μακρινό παρελθόν (1976/77 και 1997/98)

Δείτε παρακάτω μέσω της Yellow TV τα παιχνίδια των δύο ομάδων στην έδρα του Παναιτωλικού:

Προτεινόμενα Άρθρα