Σκάνδαλο των σκανδάλων αν τους σώσουν… (vid)

από Αντώνης Γκάτζιος

Την πρόθεση της Κυβέρνησης να αλλάξει το νόμο προκειμένου "να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις" εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.

Ο κ. Πέτσας τόνισε ότι με απόφαση του Πρωθυπουργού θα υπάρξει νομοθετική πρωτοβουλία για να μην επιβάλλονται εξοντωτικές ποινές για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού, “φωτογραφίζοντας” την πρόθεση που υπάρχει να γλιτώσουν τον υποβιβασμό ο Π.Α.Ο.Κ. και η Ξάνθη για το θέμα της πολυϊδιοκτησίας.

Αναλυτικά η δήλωσή του:

“Την ώρα που η χώρα κάνει το άλμα προς τα εμπρός ξεπερνώντας διχαστικά διλήμματα του παρελθόντος, δεν έχει την πολυτέλεια να διχάζεται με αφορμή το ποδόσφαιρο. Ιδίως σε τόσο κρίσιμες στιγμές για τα εθνικά μας θέματα.

Η Κυβέρνηση σέβεται το αυτοδιοίκητο του ελληνικού ποδοσφαίρου. Δεν θα επιτρέψει, όμως, ένα θέμα του ποδοσφαίρου να θέσει σε κίνδυνο την κοινωνική συνοχή που τόσο δοκιμάστηκε στα χρόνια της κρίσης. Ούτε θα μείνει θεατής στο θέατρο του παραλόγου που εξελίσσεται με φόντο διαχρονικές παθογένειες που προσβάλλουν κάθε Έλληνα πολίτη.

Με απόφαση του Πρωθυπουργού, αναλαμβάνεται άμεσα νομοθετική πρωτοβουλία προκειμένου να μην επιβάλλονται εξοντωτικές κυρώσεις, για θέματα όπως αυτά για τα οποία γνωμοδότησε η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού”.

Προτεινόμενα Άρθρα