Ο παίκτης των 60 λεπτών…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πιο υπέρβαρος πλέον ο παίκτης, ακόμα και απ’ όταν ήρθε το καλοκαίρι.

Το εμπόδιο με τον Άλεξ Μενέντεθ ξεπεράστηκε και ο Ισπανός αποχώρησε από την ομάδα, αφού επικράτησε η λογική από πλευράς του. Αυτό δηλαδή το οποίο δεν συμβαίνει στην περίπτωση του Λίριν Ντουάρτε. 

Ο Ολλανδός χαφ παραμένει σταθερός στις θέσεις του και χωρίς διάθεση να συνεργαστεί με τον ΑΡΗ ώστε να βρεθεί μία λύση και να αποχωρήσει από την ομάδα. 

Οι απαιτήσεις του παίκτη παραμένουν παράλογες, ζητώντας λίγο παραπάνω από το μισό του συμβόλαιο, την ώρα που η φυσική του κατάσταση είναι ίσως χειρότερο από αυτήν του περίπου 23% λίπους με το οποίο ήρθε το περασμένο καλοκαίρι. 

Η καθημερινότητα του Ντουάρτε θα είναι από σήμερα διπλές ατομικές προπονήσεις, όπως αποφασίστηκε από τους ανθρώπους του ΑΡΗ για τον ποδοσφαιριστή. 

Και όλα τα παραπάνω, την ώρα που ο 28χρονος χαφ έχει καταγράψει φέτος μόλις 60 λεπτά (!) συμμετοχής με την ομάδα. Η τελευταία του συμμετοχή ήταν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, δηλαδή ακριβώς έναν γύρο πριν. 

Ο ΑΡΗΣ δυστυχώς καλείται να διαχειριστεί -και να πληρώνει- το πιο μεγάλο λάθος του περισνού καλοκαιριού. Ένα κλειστό τριετές συμβόλαιο, με τις φετινές αποδοχές του να φτάνουν τις 270 χιλιάδες ευρώ και το συνολικό ποσό να είναι κάτι λιγότερο από 1 εκατ. ευρώ! 

Προτεινόμενα Άρθρα