Τέλος στο σερί του…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Φραν Βέλεθ κατάφερε μέσα στον Ιανουάριο να ξεπεράσει τις προσδοκίες αρκετών.

Αυτό φυσικά δεν έχει να κάνει με την απόδοσή του στα παιχνίδια ενός ιδιαίτερα απαιτητικού μήνα. Έχει να κάνει με το γεγονός ότι ο Γενάρης “βγήκε”… νεράκι για τον Ιβηρα στόπερ. 

Ο Βέλεθ μετράει 13 συνεχόμενα παιχνίδια ως βασικός -πρωτάθλημα και Κύπελλο- ξεκινώντας από την ΑΕΚ και φτάνοντας στο ματς του Αγρινίου. Εννέα 90λεπτα και δύο αγώνες στους οποίους έγινε αλλαγή για λόγους διαχείρισης. Το πιο μεγάλο σερί συνεχόμενων αγώνων που έχει “τρέξει σε αυτόν τον 1,5 χρόνο που φοράει την φανέλα του ΑΡΗ. Και έχει αξία, λόγω του γεγονός ότι είναι κάπως επιρρεπής με τα προβλήματα τραυματισμών. 

Επίσης εντυπωσιακό είναι ότι ο Βέλεθ δεν θα έχει εμφανίσει ούτε ένα πρόβλημα τραυματισμού όλο αυτό το διάστημα. Και μάλιστα χωρίς κάποια τόσο ειδική διαχείριση από τους ανθρώπους της ομάδας, παρά μόνο σε μία-δύο περιπτώσεις. 

Αυτήν την Κυριακή το σερί του Ισπανού τελειώνει, αφού θα αναγκαστεί να κάτσει στην κερκίδα. Μία τιμωρία βέβαια η οποία αποτελεί σημαντική ανάσα για τον ίδιο, ώστε να επιστρέψει πιο “φρέσκος” για το πρώτο δύσκολο 15νθήμερο του Φεβρουαρίου.

Προτεινόμενα Άρθρα