Δεν αφορά τον ΑΡΗ το 50% για τα παλιά χρέη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καμία ανησυχία για τον ΑΡΗ, του οποίου η ΠΑΕ συστάθηκε το 2016.

Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και επειδή πολύς κόσμος αυτό που βγήκε σήμερα και έχει να κάνει με την επιτροπή αδειοδότησης της ΕΠΟ, δεν αφορά τον ΑΡΗ και όλες τις ΠΑΕ που έχουν συσταθεί πριν το 2017. Είναι μία απόφαση που βρίσκεται άλλωστε στον ΚΑΠ εδώ και περίπου τρία χρόνια και συμπεριλαμβάνεται στις προϋποθέσεις αδειοδότησης. 

Η σημερινή ανακοίνωση της ΕΠΟ έχει να κάνει με τις ΠΑΕ που συστάθηκαν μετά το 2017. Περίπτωση αναδρομικότητας απαγορεύεται και αυτό το έχει αποδεχθεί τόσο η ΕΠΟ όσο και η Επιτροπή Αδειοδότησης. Επόμενως δεν θα πρέπει να υπάρχει ανησυχία για το συγκεκριμένο ζήτημα. Άλλωστε είναι πρόσφατη η τοποθέτηση του κ. Δημητρίου με την οποία το επιβεβαιώνει. Αυτό αφορά ομάδες όπως η ΑΕΠ Ηρακλής όποτε και αν επιστρέψει στις επαγγελματικές κατηγορίες. 

Η απόφαση αυτή έχει να κάνει καθαρά με τις ομάδες που ανέβηκαν πέρυσι από την Γ’ Εθνική στην Football League και έγιναν ΠΑΕ φέτος, όπως για παράδειγμα Αιγάλεω και Ιωνικό. Όσες από αυτές θέλουν του χρόνου να παίξουν στην Super League 2 θα ελεχθούν πλήρως για το εάν πληρούν τα στοιχεία που πρέπει. Και πέρυσι είχε ληφθεί ίδια απόφαση.

Προτεινόμενα Άρθρα