Ετοιμος ακόμα και για ενδεκάδα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Με το μέρος του Πορτογάλου, για την ώρα, οι πιθανότητες να βρεθεί αύριο στο αρχικό σχήμα

Η προετοιμασία για τον Πανιώνιο ξεκίνησε με προβλήματα τιμωριών αλλά και τραυματισμών. Συγκεκριμένα αυτό του Μπρούνο Γκάμα. 

Η αναγκαστική αλλαγή του Πορτογάλου στο Αγρίνιο σήμανε έναν… μίνι συναγερμό, μέχρι οι εξετάσεις να δείξουν ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας. Η συμμετοχή του όμως στο παιχνίδι με τον Πανιώνιο δεν μπορούσε να θεωρηθεί σίγουρη. 

Ειδικά από την στιγμή που ο παίκτης ακολουθούσε ατομικό μέχρι την Πέμπτη -εκείνη την μέρα συμμετείχε και σε ένα μικρό κομμάτι του κανοικού προγράμματος- οι πιθανότητες δεν ήταν με το μέρος του. Αυτό όμως άλλαξε. 

Από την στιγμή που ο Ιβηρας άσσος προπονείται κανονικά από χθες, κέρδισε πόντους για να βρεθεί στην αποστολή. Παράλληλα όμως είναι αρκετά πιθανό να βρεθεί και στην αρχική ενδεκάδα, κόντρα στο κλίμα των προηγούμενων ημερών.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός δεν αισθάνεται καμία ενόχληση και μιλώντας στους ανθρώπους της ομάδας ξεκαθάρισε ότι αισθάνεται πολύ καλά. Αν αυτό δεν αλλάξει μέχρι αύριο, τότε θα πάρει φανέλα βασικού και ο Ένινγκ θα τον διαχειριστεί αναλόγως στην ροή του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα είναι στον πάγκο, αφού υπάρχει και το παιχνίδι Κυπέλλου με τον Ατρόμητο (06/02) το οποίο ακολουθεί.

Προτεινόμενα Άρθρα