Πολλοί οι λόγοι για τον κόσμο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο Πανιώνιος δεν είναι ο πιο εμπορικός αντίπαλος για τον κόσμο. Για έναν κόσμο όμως, ο οποίος στο γήπεδο πάει πρώτα για την δική του ομάδα.

Οι φίλοι του ΑΡΗ έχουν σήμερα παραπάνω από έναν λόγο για να βρεθούν στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Οχι για τον Πανιώνιο. Οχι μόνο για την δική τους ομάδα.

Αρχικά πρόκειται για ένα παιχνίδι στο οποίο ο ΑΡΗΣ με νίκη… καθαρίζει ουσιαστικά όσον αφορά την πρώτη 6άδα. Άρα θα πρέπει να αποφύγει νέα… δώρα, οπώς αυτό που έκανε στον Παναιτωλικό. Και σε αυτή την προσπάθεια, χρειάζεται την στήριξη του κόσμου του για να φτάσει σε τρεις σημαντικούς βαθμούς. 

Το γεμάτο “Βικελίδης” ή έστω μία μαζική παρουσία του κόσμου, θα είναι η εικόνα που θα δώσει και το καλύτερο μήνυμα σε συγκεκριμένες πλευρές, με όσα γίνονται τις τελευταίες μέρες στο ελληνικό ποδόσφαιρο. 

Την ώρα που δύο ανώνυμες εταιρίες μαλώνουν σαν τα… κοκόρια για το ποιος θα έχει το γενικό κουμάντο, ο ΑΡΗΣ και ο κόσμος του έχουν την ευκαιρία να στείλουν σήμερα ένα άκρως ποδοσφαιρικό μήνυμα. Μαζί φυσικά με άλλα μηνύματα, προς συγκεκριμένες κατευθύνσεις οι οποίες βάζουν εμπόδια στην ομάδα με κάθε δυνατό τρόπο. Όπως για παράδειγμα αυτό των μεταγραφών… 

Τα κίνητρα λοιπόν είναι πολλά. Οι άνθρωποι του ΑΡΗ ελπίζουν σε ένα “Βικελίδης” το οποίο θα “βγάζει” ζωή. Μένει να φανεί στις 15:00 εάν θα δικαιωθούν οι προσδοκίες τους. 

Προτεινόμενα Άρθρα