Πανιώνιος: Η χειρότερη άμυνα και η χειρότερη επίθεση

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται σήμερα την χειρότερη ομάδα της κατηγορίας. Μπορεί να είναι υποτιμητικό αλλά αποτελεί και την πραγματικότητα.

Οι “κυανέρυθροι” ναι μεν το παλεύουν να “σώσουν” την κατηγορία αλλά τα στατιστικά δικαιολογούν εν μέρει την παρουσία τους στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Και αυτό διότι υπάρχει ένα -6, η απουσία του οποίου θα τους “έφερνε” πάνω από τον Παναιτωλικό. 

Η ομάδα του Νίκκι Παπαβασιλείου έχει την χειρότερη επίθεση αλλά και την χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος, με 15 γκολ ενεργητικό και 37 γκολ παθητικό. 

Έχει δώσει μέχρι στιγμής δέκα παιχνίδια εκτός έδρας, με απολογισμό μία νίκη, μία ισοπαλία και οκτώ ήττες. Έχει καταφέρει να σκοράρει στα πέντε από αυτά τα ματς ενώ έχει δεχθεί τουλάχιστον από ένα γκολ σε αυτά. 

Η μοναδική εκτός έδρας νίκη των “κυανέρυθρων” ήρθε την 10η αγωνιστική επί της Ξάνθης (1-2), έχοντας επίσης και μία ισοπαλία στην έδρα της Λαμίας. 

Ο Πανιώνος έχει επτά διαφορετικούς σκόρερ στο φετινό πρωτάθλημα. Στην κορυφή της σχετικής λίστας βρίσκεται ο Μπατσανά Αραμπουλί με έξι γκολ. 

Προτεινόμενα Άρθρα