Γκολ ψυχολογίας και "γκολ" ήθους!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο είχε πολλές όμορφες αγωνιστικές στιγμές αλλά και μία έξω από τις τέσσερις γραμμές. Ποιο είναι το κοινό σημείο αναφοράς; Ο Γιάννης Φετφατζίδης

Το 2-0 ήρθε δια ποδός “Φέτφα”, ο οποίος με εξαιρετική κίνηση αξιοποίησε την εξίσουν εξαιρετική ασίστ του Λίντσεϊ Ρόουζ. Ένα γκολ ψυχολογίας για τον διεθνή άσσο, ο οποίος έφτασε τα τρία. 

Ο αριθμός αυτός σίγουρα δεν τον αντιπροσωπεύει, αφού βάσει ποιότητας και ευκαιριών θα μπορούσε να έχει τουλάχιστον ακόμα 2-3 γκολ την φετινή σεζόν. Μία σεζόν όμως στην οποία αποδίδει αποτελεσματικά στο δημιουργικό κομμάτι. 

Το γκολ αυτό λοιπόν έδωσε ψυχολογία στον “Φέτφα”. Δεν ήταν όμως μόνο αυτό αφού σημείωσε και ένα “γκολ” ήθους. Ένα “γκολ” χαρακτήρα, με την κίνησή του να δώσει μία φανέλα του σε έναν μικρό φίλο της ομάδας ο οποίος για χάρη του σήκωσε… ταμπέλα στην Θύρα 3. 

Η στιγμή εκείνη, μετά το τέλος του χθεσινού ματς, ήταν ίσως η πιο ωραία χθες στο “Κλεάνθης Βικελίδης”. Μία απίδειξη ήθους και μία στιγμή πραγματικού ποδοσφαίρου κόντρα σε όσα διαδραματίζονται στα ελληνικά γήπεδα. 

Στο “Βικελίδης” είναι αλλιώς…

Προτεινόμενα Άρθρα