Ψηλά η δημοτικότητα του Φετφατζίδη, από τους πιο αποδοτικούς στο πρωτάθλημα ο Γκάμα!

από AllAboutARIS

Ο Γιάννης Φετφατζίδης είναι από τους δημοφιλείς παίκτες στο κοινό της Superleague ενώ όσοι έχουν αγοράσει τον Μπρούνο Γκάμα στο Superleague fantasy τρίβουν τα χέρια τους.

Το πρωτάθλημα της Superleague παίζει και σε ψηφιακή μορφή. Το επίσημο παιχνίδι της Λίγκας, το γνωστό Fantasy έχει ανεβάσει ραγδαία τους αριθμούς του με περισσότερους από 40.000 φίλους του ελληνικού ποδοσφαίρου να δοκιμάζουν την τύχη τους, επιχειρώντας να φτιάξουν την ιδανική ομάδα.

Η διοργανώτρια αρχή έκανε γνωστά κάποια από τα στοιχεία των παικτών της Superleague που ξεχωρίζουν στην πραγματικότητα και αλλά και στο παιχνίδι αφού καθρέπτης του mobile game είναι το πραγματικό γήπεδο.

Συγκεκριμένα δύο παίκτες του ΑΡΗ βρίσκονται ψηλά στην ιεραρχία του παιχνιδιού με βάση τις επιδόσεις τους. Ο Γιάννης Φετφατζίδης φαίνεται πως έχει μεγάλη επιρροή στους Έλληνες φιλάθλους αφού είναι 3ος σε δημοτικότητα από όλους τους παίκτες της Superleague. Το 43% των μάνατζερ του παιχνιδιού προτιμούν τον μεσοεπιθετικό του ΑΡΗ, μη απέχοντας πολύ από τον πρώτο Σεμέδο (47%).

Ο άλλος κιτρινόμαυρος που ξεχωρίζει είναι ο Μπρούνο Γκάμα. Όσοι επέλεξαν να τον αποκτήσουν από την αρχή της χρονιάς, έκαναν ένα από τα καλύτερα ντιλ της αγωνιστικής περιόδου αφού ο Πορτογάλος άσος έχει προσφέρει συνολικά βάσει επιδόσεων στα ματς 940 πόντους, κάτι που αποτελεί την 5η καλύτερη επίδοση στο παιχνίδι.

Αναλυτικά:
Τους 40.000 εγγεγραμμένους χρήστες ξεπέρασε το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League!

Οι “προπονητές” ασχολούνται καθημερινά με το επίσημο παιχνίδι Fantasy της Super League, με τις συνολικές προβολές σελίδας στη web έκδοση και στην εφαρμογή (app) του παιχνιδιού Fantasy της Super League να είναι 12.943.445.

Η μέση διάρκεια παραμονής στο παιχνίδι είναι 7 λεπτά και 39 δευτερόλεπτα, με τους “προπονητές” να επισκέπτονται κατά μέσο όρο 11,5 σελίδες.

Ο αμυντικός του Ολυμπιακού Ρούμπεν Σεμέδο είναι ο πιο δημοφιλής ποδοσφαιριστής με το 47% των μάνατζερ να τον έχουν στην ομάδα και ακολουθούν οι Ζοσέ Σα (45%), Γιάννης Φετφατζίδης (43%), Τζούμπα Άκπομ (34%) και Σπύρος Ρισβάνης (31%).

Ο επιθετικός του Oλυμπιακού Γιούσεφ Ελ Αραμπί έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους βαθμούς στις πρώτες 22 αγωνιστικές (1.422) και τον ακολουθούν οι Ζοσέ Σα με 1.042, Γιόσιπ Μίσιτς με 1.031, Σωκράτης Διούδης με 948 και Μπρούνο Γκάμα με 940.

Προτεινόμενα Άρθρα