Οι τελικές αποφάσεις και οι επιλογές για την αποστολή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το απόγευμα στο Ρύσιο η τελευταία προπόνηση της ομάδας

Μία και… καμία για τον ΑΡΗ εν όψει του πρώτου ημιτελικού κόντρα στον Ατρόμητο, για τον οποίο ολοκληρώνει την προετοιμασία του σήμερα το απόγευμα. 

Με το τέλος της απογευματινής προπόνησης θα ανακοινωθεί η αποστολή του αυριανού αγώνα. Και από την στιγμή που μιλάμε για Κύπελλο, υπάρχει ενδιαφέρον για αυτούς που θα μείνουν εκτός λόγω των “μικρών” που ο ΑΡΗΣ είναι υποχρεωμένος να έχει στην 18άδα. 

Ο Τσιλιγγίρης αναμένεται να είναι ο ένας -αντί του Έμαν- και μένει να φανεί ποιός εκ των Μπακούτση ή Μπαγκαλιάνη θα επιλεχθεί από τον Μίχαελ Ένινγκ. 

Τα πλάνα για την ενδεκάδα

Αυτό φυσικά δεν επηρεάζει τα πλάνα του Γερμανού για την ενδεκάδα, η οποία θα έχει αλλαγές με επίκεντρο την αμυντική τετράδα της. 

Βέλεθ και Κόρχουτ επιστρέφουν και δίνουν στον 54χρονο τεχνικό την ευκαιρία να επαναφέρει την κλασσική τετράδα των μετόπισθεν, με τον Ρόουζ στο δεξί άκρο της άμυνας και τον Δεληζήση στα στόπερ. 

Τα… δίδυμα σε χαφ και εξτρέμ δεν αλλάζουν, όπως δύσκολα φαίνεται ότι θα υπάρξει κάποια διαφοροποίηση στην επίθεση. Ο Λάρσον θεωρείται σίγουρος και ο Νικολά Ντιγκινί μοιάζει να έχει προβάδισμα έναντι του Φιορίν Ντουρμισά που διεκδικεί την δεύτερη θέση. 

Η παρουσία του Γάλλου κόντρα στον Πανιώνιο δεν ήταν αυτή που έκανε την διαφορά για τον ΑΡΗ αλλά… κούμπωσε στο υπόλοιπο σύνολο και για αυτό φαίνεται να έχει τον πρώτο λόγο. 

Προτεινόμενα Άρθρα