Ξεγύμνωσε τη Βαλένθια και βλέπει… σεντόνι η Χετάφε!

από Γιώργος Γκάτος

Χετάφε για Τσάμπιονς Λιγκ!

Η ομάδα του Μπορδαλάς “πάτησε” τη Βαλένθια (3-0 εντός έδρας) και δικαιούται να κάνει όνειρα για την παρθενική συμμετοχή της στην κορυφαία ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Οι Μαδριλένοι κυριάρχησαν απόλυτα και βρήκαν 3 γκολ στο δεύτερο ημίχρονο (58’, 67’, 87’), ενόσω πανηγύρισαν την 4η συνεχόμενη νίκη τους και εδραιώνονται στην 3η θέση.

Επιπροσθέτως, απέκτησαν διαφορά 5 βαθμών από τις “νυχτερίδες”, που απογοήτευσαν με την εικόνα τους.

Η Χετάφε είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, ωστόσο χρειάστηκε να περιμένει το 58’ για να ξεκλειδώσει την αντίπαλη άμυνα, με τον Μολίνα να παίρνει το “ριμπάουντ” από την απόκρουση του Ντομενέκ και να στέλνει από κοντά την μπάλα στα δίχτυα.

Ο 37χρονος επιθετικός των γηπεδούχων διπλασίασε τα τέρματά του, αλλά και της ομάδας του, στο 67’, με μια εξαιρετική ατομική προσπάθεια, με την οποία άδειασε την αντίπαλη άμυνα.

Στο 78’ οι αποκαμωμένοι φιλοξενούμενοι έμειναν με 10 παίκτες λόγω αποβολής -με απευθείας κόκκινη κάρτα- του Φλορέντζι. Το… κερασάκι στην τούρτα για τους “αθουλόνες” έβαλε στο 87’ ο Μάτα, ο οποίος πλάσαρε τον αντίπαλο τερματοφύλακα σε μια φάση που ξεκίνησε από τον Άνχελ.

Προτεινόμενα Άρθρα