Πρωτάθλημα εν μέσω… Κυπέλλου

από Νίκος Παπαδόπουλος

Άνετος ο ΑΡΗΣ αλλά έχει ανάγκη τους βαθμούς- Μεγάλο το κίνητρο για τους Αρκάδες λόγω 6άδας.

Το Κύπελλο μπαίνει αναγκαστικά στην άκρη για τον ΑΡΗ. Όχι τόσο πνευματικά αλλά περισσότερο αγωνιστικά, αφού στην… μέση των αγώνων με τον Ατρόμητο υπάρχει και το πρωτάθλημα. 

H ομάδα έχει ξεκαθάρο προβάδισμα για τα πλέι οφ, τα οποία πρέπει να εξσφαλίσει και μαθηματικά. Για αυτό και έχει ανάγκη τους βαθμούς σήμερα στην Τρίπολη με αντίπαλο τον Αστέρα (15:00, AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS1).

Τα χθεσινά αποτελέσματα προσφέρουν ακόμα μεγαλύτερη άνεση στους “κιτρινόμαυρους”, παίζοντας έτσι με περισσότερη άνεση στο προτελευταίο εκτός έδρας παιχνίδι τους για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος. Την ώρα βέβαια που ο αντίπαλός τους… καίγεται και ψάχνει την νίκη από θα τον ανεβάσει από την 10η θέση στην 6άδα! 

ΑΡΗΣ: Καλώς ή κακώς… με το μυαλό στο Κύπελλο

Δεν είναι μόνο ο Αστέρας Τρίπολης τον οποίο ο ΑΡΗΣ πρέπει να διαχειριστεί σήμερα. Είναι και το Κύπελλο… 

Καλώς ή κακώς όλοι στην ομάδα έχουν στο μυαλό τους τον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο. Την ίδια ώρα όμως αντιλαμβάνονται την σοβαρότητα που πρέπει να επιδείξουν σήμερα, ώστε να κάνουν ακόμη ένα βήμα προς την βαθμολογική εξασφάλιση των πλέι οφ. Κάτι στο οποίο βοηθούν και τα χθεσινά αποτελέσματα. 

Η αποστολή ταξίδεψε στην Τρίπολη από χθες το πρωί, με τον Ντάνιελ Μαντσίνι να ταλαιπωρείται ακόμα από τραυματισμό και να παραμένει στην Θεσσαλονίκη. 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΡΗ: Cuesta, Ehmann, Rose, Fran Velez, Hugo Souza, Larsson, Diguiny, Bruno Gama, Matilla, Lucas Sasha, Abou Ba, Korhut, Martinez, Tonso, Sundgren, Durmishaj, Δεληζήσης, Φετφατζίδης.

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Το κίνητρο της 6άδας

Η ομάδα της Τρίπολης ναι μεν βρίσκεται αρκετά χαμηλά -στην 10η θέση- όμως καλοβλέπει με πολύ καλές πιθανότητες την 6άδα, ειδικά μετά τα αποτελέσματα του Σαββάτου.

Με νίκη σήμερα οι Αρκάδες έχουν την δυνατότητα να βρεθούν ακόμα και εντός της ζώνης των πλέι οφ. Για αυτό και το κίνητρό τους είναι αρκετά μεγάλο. 

Ο Άλμπερ Ριέρα τέθηκε εν τέλει στην διάθεση του Μίλαν Ράσταβατς, όχι όμως και οι Σίτο-Καπίγια. 

Η ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥ ΑΣΤΕΡΑ ΤΡΙΠΟΛΗΣ: Παπαδόπουλος, Μιχαήλ, Τασουλής, Πασαλίδης, Σουάρεθ, Κώτσιρας, Μαρτίνεθ, Ματρικάρντι, Βλάχος, Αντζουλάς, Βαλιέντε, Μαρκ Φερνάντεθ, Μπόρχα Φερνάντεθ, Μουνάφο, Μπελόκ, Ιγκλέσιας, Ριέρα, Ντέλετιτς, Δουβίκας, Ρέγκις, Χαουρέγκι, Μπαράλες.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

-23η αγωνιστική 

-ΑΡΗΣ-Πανιώνιος (19:00)

ΓΗΠΕΔΟ: “Θεόδωρος Κολοκοτρώνης”

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Αλέξανδρος Τσαμούρης (Πειραιά)
ΒΟΗΘΟΙ: Κωνσταντίνος Κωνστάντιος (Εύβοιας), Σπυρίδων Βασιλόπουλος (Έβρου)
4ος: Φώτης Πολυχρόνης (Πιερίας)

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ VAR: Αναστάσιος Σιδηρόπουλος (Δωδεκανήσου)
ΒΟΗΘΟΣ VAR: Πολυχρόνης Κωστάρας (Αιτ/νίας)

Προτεινόμενα Άρθρα