Όλα ανοικτά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το παιχνίδι στην Τρίπολη έρχεται τρεις μέρες μετά το πρώτο ματς με τον Ατρόμητο και τέσσερις πριν τον επαναληπτικό του Περιστερίου.

Το δεύτερο παιχνίδι των προημιτελικών είναι δεδομένα στο πίσω μέρος του μυαλού των παικτών. Αυτό που μένει να φανεί είναι κατά πόσο ισχύει το ίδιο και στην περίπτωση του Μίχαελ Ένινγκ. 

Οι παρεμβάσεις ή όχι του Γερμανού στην ενδεκάδα, θα δείξουν κατά πόσο ο επερχόμενος επαναληπτικός επηρεάζει τα πλάνα του για την σημερινή αναμέτρηση με τον Αστέρα. 

Βάσει λογικής ο 54χρονος τεχνικός πρέπει να προχωρήσει σε κάποιες μετρημένες αλλαγές, κρατώντας “φρέσκους” κάποιους από τους ποδοσφαιριστές εν όψει Ατρομήτου. Παίκτες με συνεχόμενα ματς, δίνοντας χρόνο σε κάποιους από τους αναπληρωματικούς. Οπως για παράδειγμα στον Φιορίν Ντουρμισάι, ο οποίος αποτελεί ίσως τον παίκτη με τις περισσότερες πιθανότητες να έρθει από τον πάγκο, ή στον Ντάνιελ Σούντγκρεν ο οποίος ακολουθεί. 

Την ίδια ώρα όμως φαίνεται να υπάρχουν εξίσου ίδιες πιθανότητες ο Ένινγκ να κατεβάσει σχεδόν ή και ακριβώς την ίδια ενδεκάδα του τελευταίου αγώνα. 

Οι απαντήσεις, λίγο μετά τις 14:00…

Προτεινόμενα Άρθρα