Δεν θέλει να το χάσει!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η αξιολόγηση της κατάστασής του, θα κρίνει και την παρουσία του στην αποστολή του δεύτερου προημιτελικού με τον Ατρόμητο.

Το σημερινό παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης ίσως να είναι και το τελευταίο στο οποίο θα υπάρχει η απουσία του Μπράουν Ιντέγε. 

Ο Νιγηριανός επιστρέφει την ερχόμενη Τρίτη στην Θεσσαλονίκη, “κουβαλώντας” πολύ θέληση για να δώσει το “παρών” στον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο. 

Ο ίδιος εξ αρχής είχε θέσει ως στόχο να προλάβει τον επαναληπτικό με τον Ατρόμητο. Κάτι το οποίο θέλει ακόμα περισσότερο, βλέποντας το ματς της περασμένης Πέμπτης και την ανεπιτυχή προσπάθεια της ομάδας να πάρει προβάδισμα πρόκρισης στα ημιτελικά του Κυπέλλου. 

Ο παίκτης είχε επικοινωνία με τον Μίχαελ Ένινγκ τα τελευταία 24ώρα. Σε αυτήν, τον ενημέρωσε για την πορεία της αποθεραπείας του όπως και για την επιθυμία του να ακολουθήσει την αποστολή στην Αθήνα. 

Αυτό που υπάρχει ως πλάνο είναι ο Ιντέγε να συμπεριληφθεί στα πλάνα του Γερμανού και υπό προϋποθέσεις να αγωνιστεί ως αλλαγή στο Περιστέρι. Ειδικά από την στιγμή μάλιστα που ο ΑΡΗΣ χρειάζεται ένα γκολ. 

Όλα όμως θα εξαρτηθούν από την κατάστασή του και πώς αυτή θα αξιολογηθεί από τους ανθρώπους της ομάδας τις επόμενες μέρες. 

Αν δεν ταξιδέψει τελικά στην Αθήνα, τότε θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με την ΑΕΚ.

Προτεινόμενα Άρθρα