Δωρεάν μεταφορά στο "Βικελίδης" για τους φίλους του ΑΡΗ με κινητικά προβλήματα! (pic)

από AllAboutARIS

Με υπερσύγχρονα και αξιόπιστα οχήματα θα γίνεται η μεταφορά των φίλων του ΑΡΗ με κινητικά προβλήματα και των συνοδών τους στο "Κλεάνθης Βικελίδης"

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ στέκεται για ακόμα μία φορά αρωγός στα παιδιά με κινητικά προβλήματα που θέλουν να βρεθούν στο πλάι του αγαπημένου τους ΑΡΗ. Με τα πιο αξιόπιστα οχήματα ραδιοταξί των Βαλκανίων οι φίλοι της ομάδας που αντιμετωπίζουν κινητικά προβλήματα θα έχουν την δυνατότητα, μαζί με τους συνοδούς τους, να απολαμβάνουν δωρεάν μεταφορά από και προς το “Κλεάνθης Βικελίδης” σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι της ομάδας.

Αναλυτικά η ενημέρωση της ΠΑΕ και οι πληροφορίες που παρέχονται στους ενδιαφερόμενους:

Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ, στο πλαίσιο της κοινωνικής ευθύνης και ευαισθησίας απέναντι στους φιλάθλους της και σε συνεργασία με την TAXIWAY, συνεχίζει και προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ μεταφορά σε φιλάθλους με κινητικά προβλήματα (αναπηρικό αμαξίδιο) και του συνοδού τους.

Η μεταφορά γίνεται με τα υπερσύγχρονα και αξιόπιστα οχήματα του μεγαλύτερου ραδιοταξί των Βαλκανίων και αφορά τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας μας από και προς την οικία τους.

Οι φίλαθλοι, που επιθυμούν τη μεταφορά τους, θα πρέπει να δηλώνουν τα στοιχεία τους στο e-mail: [email protected] και στα τηλέφωνα 231-2313 303 & 2310-325 001 το αργότερο δύο (2) ημέρες πριν από κάθε εντός έδρας παιχνίδι…

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X