Κατεβαίνει για πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας ο Κασίγιας

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η υποψηφιότητα του Κασίγιας αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες

Ηπρόταση είχε πέσει στο τραπέζι εδώ και μήνες, αλλά απόφαση οριστική δεν είχε ληφθεί. Ο κύβος ερρίφθη την περασμένη εβδομάδα και ο Ίκερ Κασίγιας, όπως αποκάλυψε η εκπομπή “El Larguero” του Cadena Ser και αναδημοσίευσε σύσσωμος ο ισπανικός Τύπος, θα είναι υποψήφιος πρόεδρος της ισπανικής ομοσπονδίας.
Ο 38χρονος τερματοφύλακας δεν έχει αποσυρθεί επίσημα από τη δράση, ωστόσο δεν έχει αγωνιστεί από τότε που υπέστη έμφραγμα του μυοκαρδίου την Πρωτομαγιά του 2019 σε προπόνηση της Πόρτο. Ο “Άγιος Ίκερ” όπως αποκαλείται στην πατρίδα του δίσταζε να λάβει την απόφαση κατάθεσης υποψηφιότητας, ωστόσο πείστηκε μετά τα τελευταία δεδομένα που τον εμφανίζουν φαβορί.

Αντίπαλος του Κασίγιας θα είναι ο νυν πρόεδρος της RFEF, Λουίς Ρουμπιάλες. Οι εκλογές είναι προγραμματισμένες για τον ερχόμενο Οκτώβριο. Σε περίπτωση εκλογής του, αναμένεται να έχει στο πλάι κι άλλους διεθνείς πρώην συμπαίκτες του.

Ο πρώην αρχηγός της Μπαρτσελόνα, Κάρλες Πουγιόλ, αναμένεται να διαδραματίσει κομβικό ρόλο στην επόμενη ημέρα του ισπανικού ποδοσφαίρου. Η υποψηφιότητα του Κασίγιας αναμένεται να επισημοποιηθεί τις επόμενες ημέρες.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X