Επίσημα στον ΑΠΟΕΛ ο Ουζουνίδης

από Αντώνης Γκάτζιος

Η επιστροφή του Μαρίνου Ουζουνίδη στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ μετά από δώδεκα χρόνια είναι επίσημη. Οι "γαλαζοκίτρινοι" ανακοίνωσαν την πρόσληψη του 51χρονου Εβρίτη προπονητή το μεσημέρι της Τρίτης (12/2).

Ο πρώην προπονητής των ΑΕΛ, Ηρακλή, Ξάνθης, Πλατανιά, Εργοτέλη, Πανιωνίου, Παναθηναϊκού και ΑΕΚ υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το τέλος της τρέχουσας σεζόν. Τον Ουζουνίδη ακολουθούν στην Κύπρο οι πάγιοι συνεργάτες του, Μπλένταρ Κόλα και Νίκος Γιάγκου.

O ΑΠΟΕΛ έχει συγκεντρώσει μετά από 19 αγωνιστικές 35 βαθμούς και βρίσκεται στην τρίτη θέση του πρωταθλήματος Κύπρου, πέντε βαθμούς πίσω από την Ανόρθωση που οδηγεί την κούρσα. Ο Ουζουνίδης είχε κατακτήσει το πρωτάθλημα Κύπρου στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ το 2007.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΠΟΕΛ:

“Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει τη σύναψη συμφωνίας με τον προπονητή Μαρίνο Ουζουνίδη. Η συνεργασία είναι διάρκειας μέχρι τον Μάιο του 2020. Καλωσορίζουμε τον κ. Ουζουνίδη στην ομάδα μας και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες.

Σύναψη συνεργασίας έχει υπογραφεί και με το βοηθό προπονητή Bledar Kolaj καθώς και με τον προπονητή φυσικής κατάστασης Νικόλαο Γιάγκου. Το προπονητικό επιτελείο θα αποτελούν επίσης οι Nuno Morais (Β.Π.-Αναλυτής), Παύλος Κίναν (προπονητής φυσικής κατάστασης) και Μιχαλης Μορφής (προπονητής τερματοφυλάκων).

Ο Λούκας Χατζηλουκάς αναλαμβάνει τη θέση του Υπευθύνου Scouting στην ομάδα μας”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X