Σε καραντίνα ο Ιγκάλο λόγω κοροναϊού!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε καραντίνα έχει τεθεί ο Οντιόν Ιγκάλο και προπονείται μόνος του, μέχρι να είναι 100% σίγουροι στην Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ότι δεν είναι φορέας του κοροναϊού, σύμφωνα με τους Times.

Ο Νιγηριανός φορ μέχρι πρότινος αγωνιζόταν στην Κίνα, από όπου τον πήραν δανεικό οι «κόκκινοι διάβολοι» μέχρι το τέλος της σεζόν. Όμως επειδή βρισκόταν στην Κίνα την περίοδο που ξέσπασε ο ιός, στην ομάδα φοβούνται ότι μπορεί να τον έχει μεταφέρει, αν και έκανε εξετάσεις που βγήκαν καθαρές

Αυτή την περίοδο η βρετανική ομάδα βρίσκεται στην Μαραμπέγια, μια ζεστή περιοχή της Ανδαλουσίας, όπου συνεχίζει εκεί τις προπονήσεις, κατά την διάρκεια της διακοπής της Premier League.

Ο Νιγηριανός, όμως, δεν ταξίδεψε μαζί τους διότι υπάρχει περιορισμός σε εκείνους που θέλουν να ταξιδέψουν, σε περίπτωση που ήταν στην Κίνα τις το προηγούμενο διάστημα.

Η Γιουνάιτεντ, πάντως, δήλωσε πως απλά είναι ένα προληπτικό μέτρο, καθώς η κατάσταση είναι ακόμα δύσκολη και παρακολουθείται γενικώς. Αλλά, αυτό δεν σημαίνει ότι στο Μάντσεστερ τον έχουν ξεγράψει, αντιθέτως κάνει προπονήσεις με γυμναστή της ομάδας, ώστε να βρίσκεται στην καλύτερη δυνατή φυσική κατάσταση.

Πηγή: sport-fm.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X