Βάλτε επιτέλους γκολ!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Βάλτε επιτέλους γκολ! Αυτή η φράση με τον πασίγνωστο σε όλους μας ρυθμό έχει γίνει σύνθημα στο στόμα χιλιάδων φιλάθλων.

Σήμερα θα μπορούσαμε να πούμε ότι ταιριάζει γάντι στην αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον Άρη για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι λόγοι είναι προφανείς και η στατιστική μιλά από μόνη της.

Χωρίς γκολ για 630 λεπτά

Η επιθετική ένδεια πληγώνει τον Ατρόμητο εδώ και έναν μήνα. Τι έχει γίνει μέσα σε αυτόν; Οι Περιστεριώτες έχουν παίξει επτά παιχνίδια, συνολικά 630 αγωνιστικά λεπτά και δεν έχουν καταφέρεινα σημειώσουν ούτε ένα γκολ. Το τελευταίο τους τέρμα το πέτυχε ο Γιακουμάκης στο τελευταίο λεπτό των καθυστερήσεων του αγώνα με τον Παναιτωλικό στο Αγρίνιο. Ήταν και η τελευταία νίκη του Ατρομήτου σε επίσημο ματς και συνέβη στις 11 Ιανουαρίου, έναν μήνα πριν δηλαδή. Όπως βλέπετε και αυτό το ματς έμεινε σε χαμηλό σκορ. Συνολικά μέσα στο νέο έτος, ο Ατρόμητος έχει δώσει 10 ματς σε όλες τις διοργανώσεις και τα 9/10 ήταν no goal, ενώ τα 7/10 έμειναν στο under.

Ατρόμητος – Άρης με 0% γκανιότα* και πλήθος αγορών

Από κοντά και ο Άρης

Εσχάτως βλέπουμε την ομάδα της Θεσσαλονίκης να έχει ρίξει κι αυτή το επιθετικό της τέμπο και να προσέχει την άμυνα της. Γι’ αυτόν τον λόγο εξάλλου μετρά και πέντε σερί under, αλλά και δύο συνεχόμενες ισοπαλίες. Η μία μάλιστα ήταν με τον Ατρόμητο ακριβώς πριν μία εβδομάδα στο πρώτο ματς για τα προημιτελικά του Κυπέλλου.

Στο ίδιο έργο θεατές;

Τι θα γίνει λοιπόν σήμερα; Θα είμαστε στο ίδιο έργο θεατές; Τα πάνα θα κριθούν σήμερα αναφορικά με το ποια ομάδα θα περάσει στα ημιτελικά του Κυπέλλου. Στις νόμιμες στοιχηματικές πλατφόρμες έχουν ήδη βγει αποδόσεις από τις βασικές αγορές μέχρι και τις πλέον εξειδικευμένες καταστάσεις που αφορούν τους σκόρερ του αγώνα, τα κόρνερ, αλλά και τις κάρτες. Μην ξεχνάμε εξάλλου ότι διακυβεύονται πολλά σήμερα, οπότε τα νεύρα κι η αδρεναλίνη ίσως ανέβουν σε υψηλά επίπεδα.

* Αφορά την επιλογή Νικητής αγώνα πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια, με την ειδική ένδειξη

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο
εθισμού και απώλειας περιουσίας

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X