“Χτύπησε” εκεί που έπρεπε, στο δικό του… θεσμό!

από AllAboutARIS

Έδειξε χαρακτήρα το γκολ του Σουηδού τη κρίσιμη στιγμή

Η αναποτελεσματικότητα του Ντάνιελ Λάρσον στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης και λίγο οι απονενοημένες κινήσεις του εντός αγωνιστικού χώρου, είχαν σχολιαστεί από όσους παρακολούθησαν το παιχνίδι.

Εν απουσία του Μπράουν Ιντέγε ο Σουηδός βρέθηκε στην αιχμή του δόρατος για τον ΑΡΗ στο παιχνίδι της περασμένης Κυριακής, έχοντας τις στιγμές του χωρίς ωστόσο να πράξει το αναμενόμενο ή να το… πλησιάσει. Φαινόταν ότι δεν ήταν η μέρα του αλλά κάπου εδώ δείχνει τον χαρακτήρα του.

Στην χθεσινή σημαντική ρεβάνς και σε μια φάση από τις πολλές… καρμπόν που βγάζει ο Μπρούνο Γκάμα, προωθώντας την μπάλα προς τους επιτιθέμενους, ο Ντάνιελ έκανε τη κίνηση, πάτησε περιοχή και με ψύχραιμο, σεντερφορίσιο γκολ ποιότητας και χαρακτήρα (αφού ξεγέλασε και τον τερματοφύλακα), “χτύπησε” τη στιγμή που έπρεπε, εξιλεώνοντας τον ίδιο και την ομάδα!

Αυτό ήταν το 4ο γκολ του Ντάνιελ Λάρσον στη σεζόν και 1ο στο κύπελλο, σε ένα θεσμό που αξίζει να σημειώσουμε πως αποδεικνύεται ο… αγαπημένος του καθώς είναι ο πιο καθοριστικός παίκτης μέχρι στιγμής για τον ΑΡΗ. Ασίστ στο 0-1 της Ξάνθης, ασίστ στον Σάσα στη ρεβάνς και “σερβίρισμα” του νικητήριου γκολ με τους ακρίτες στο “Βικελίδης”. Ήρθε και το γκολ εχθές, συμπληρώνοντας στο κύπελλο 1 γκολ και 3 ασίστ σε 4 παιχνίδια. Καθόλου άσχημα!

Προτεινόμενα Άρθρα