2011: Όταν ο ΑΡΗΣ κρατούσε "απόρθητο" το Βικελίδης απέναντι στην Σίτι (pics & vids)

από Γιώργος Γκάτος

Ο κόσμος γέμισε το γήπεδο δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα-γιορτή και ο ΑΡΗΣ κράτησε στο μηδέν την Σίτι

Μετά την μεγάλη πρόκριση από τον όμιλο κόντρα σε Ατλέτικο Μαδρίτης, Λεβερκούζεν και Ρόζενμποργκ, ο ΑΡΗΣ κληρώθηκε με την Μάντσεστερ Σίτι, στα πρώτα χρόνια της μεγάλης αγωνιστικής ανόδου της. Οι “Κιτρινόμαυροι” έφεραν το παιχνίδι στα μέτρα τους, κρατώντας την πανίσχυρη Μάντσεστερ Σίτι στο μηδέν, δίχως να απειληθούν ιδιαίτερα. 

Με τον κόσμο στο “Κλεάνθης Βικελίδης” να δημιουργεί μια φαντασμαγορική ατμόσφαιρα και τις εικόνες να κάνουν τον κύκλο της Ευρώπης, ο ΑΡΗΣ δεν είχε να φοβηθεί τίποτα απέναντι σε ένα πολύ δυνατό αντίπαλο. Το παιχνίδι ολοκληρώθηκε δίχως τέρματα, με τον φακό να καταγράφει τον θαυμασμό των ποδοσφαιριστών της Αγγλικής ομάδας για μια ατμόσφαιρα που δεν συναντιέται εύκολα σε άλλα Ευρωπαϊκά γήπεδα.

ΑΡΗΣ (Γ. Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Μίσελ, Λαζαρίδης, Γκιάρο, Βαγγέλη, Πρίττας, Φατί, Τόχα, Νέτο (88’ Καστίγιο), Σακάτα, Μπομπαντίγια (72’ Τσέζαρεκ).

Μάντσεστερ Σίτι (Ρ. Μαντσίνι): Χάρτ, Κολάροφ, Ρίτσαρτς, Μπόατενγκ, Κ. Τουρέ, Μπάρι, Γ. Τουρέ, Ντ. Σίλβα, Ράιτ Φίλιπς (77’ Μπαλοτέλι), Τέβες, Τζέκο (84’ Ζαμπαλέτα).

Προτεινόμενα Άρθρα