"Θέλω να μείνω στον ΑΡΗ"

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο Μπρούνο Γκάμα μίλησε για την πρόκριση του ΑΡΗ στα ημιτελικά του Κυπέλλου, τον αγώνα με την ΑΕΚ αλλά και την επιθυμία του να παραμείνει στην ομάδα.

Αναλυτικά η συνέντευξή του στο sport24.gr:

– O Άρης για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Κυπέλλου μετά από 10 χρόνια…

“Ναι! Η δουλειά μας δεν έχει τελειώσει όμως. Πρέπει να συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι για να πετύχουμε τους στόχους μας. Φτάνουμε όλο και πιο κοντά, αλλά αυτό δεν μας παίρνει τα μυαλά”.

– Πρώτος σκόρερ της ομάδας αν και όχι επιθετικός κορυφής. Παίζεις μια ζωή στα πλάγια, σου έχει συμβεί ξανά αυτό;

“Και για μένα είναι λίγο πρωτόγνωρο γιατί ποτέ δεν υπήρξα πρώτος σκόρερ της ομάδας. Δεν ήταν στόχος να είμαι πρώτος σκόρερ της ομάδας, αλλά ούτε έχω καταλάβει πώς έχει φθάσει ως εδώ. Προσπαθώ να βοηθήσω την ομάδα. Σε όλες τις σεζόν μου έβαζα γκολ, αλλά σε θέμα παραγωγικότητας αυτή είναι η καλύτερη στην καριέρα μου. Δεν έχω λόγια”.

– Τον περασμένο Ιανουάριο πέρασες μια μεγάλη περιπέτεια με ένα πολύ σοβαρό τραυματισμό. Ρήξη χιαστού σε ένα ματς με τη Λαμία. Μέσα σου ήσουν σίγουρος ή είχες αμφιβολίες ότι θα μπορούσες να επιστρέψεις σε αυτό το υψηλό επίπεδο μετά από επτάμηνη απουσία;

“Πέρασα μια δύσκολη περίοδο. Δεν ήταν εύκολο. Θέλω να είμαι ειλικρινής. Πάντα έχεις αμφιβολίες για την επιστροφή. Κι εγώ είχα αμφιβολίες και φόβους. Για το πώς θα νιώσω όταν επιστρέψω, πώς θα ξαναμπώ, πώς θ’ αντιδράσω. Είμαι χαρούμενος που είμαι εδώ ξανά σε αυτό το υψηλό επίπεδο. Θέλω σε αυτό το σημείο να ευχαριστήσω τον μίστερ Τόλη (σ.σ Τερζή) που με εμπιστεύτηκε και μου έδωσε χρόνο. Ήταν πολύ σημαντικό για να πιστέψω κι εμένα στον εαυτό μου”.

– Ο κόσμος κάνει λόγο για έναν “στρατιώτη” του Άρη; Αισθάνεσαι έτσι;

“(Γέλια). Δεν αισθάνομαι στρατιώτης. Είμαι ένας ποδοσφαιριστής που απολαμβάνει αυτό που κάνει. Το διασκεδάζω και δίνει το 100%. Θέλω να είμαι κι εγώ χαρούμενος, αλλά και να κάνω και τον κόσμο του Άρη χαρούμενο”.

– Στα ημιτελικά, μένει ακόμη ένας αντίπαλος για να φθάσει ο Άρης στον τελικό. Σκέφτεστε από τώρα τον Μάιο να βρίσκεστε στον τελικό;

“Προφανώς και το σκεφτόμαστε, είναι κάτι που το ονειρευόμαστε. Ξέρουμε ότι μας περιμένει ένας ακόμη δύσκολος αντίπαλος στα ημιτελικά, όποιος κι αν είναι αυτός. Ο Άρης αξίζει να βρίσκεται στον τελικό. Ξέρουμε ότι μας περιμένουν δυο δύσκολα ματς στα ημιτελικά. Αλλά η δίψα μας είναι ακόμη μεγαλύτερη”.

– Το όνομά σου έχει γίνει σύνθημα στα χείλη των οπαδών του Άρη. Θα ήθελες να μείνεις κι άλλα χρόνια στην ομάδα, μιας και το συμβόλαιό του εκπνέει στο τέλος της σεζόν…;

“Μου αρέσει πολύ που είμαι στον Άρη. Το σύνθημα είναι κάτι που με πωρώνει όταν παίζουμε ειδικά στο γήπεδο μας. Είναι απίστευτο. Ειλικρινά γουστάρω που παίζω στον Άρη. Ξέρω ότι το συμβόλαιό μου εκπνέει τον Ιούνιο. Θα ήθελα να μείνω στην ομάδα και την επόμενη σεζόν. Είμαι συγκεντρωμένος όμως στο παρόν και στο πώς θα κατακτήσουμε τους στόχους της σεζόν. Έχουμε ένα δύσκολο ντέρμπι με την ΑΕΚ και θέλω το γήπεδο να είναι κατάμεστο”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X