"Ολοι είναι καλά, δεν υπήρχε λόγος να αλλάξουμε κάτι"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Τις επιλογές της ενδεκάδας και το αποψινό ντέρμπι με την ΑΕΚ σχολίασε ο Τόλης Τερζής, με δηλώσεις του στο pre-game της Nova.

Αναλυτικά: 

Για την διατήρηση της ίδιας ενδεκάδας: “Κάναμε μία συζήτηση με τα παιδιά. Είδαμε σε τί κατάσταση βρίσκονται. Ολοι ήταν καλά και ζήτησαν να είναι παρόντες. Στις δύο μέρες που είχαμε, κάναμε αποθεραπεία και προετοιμαστήκαμε., Ολα πήγαν καλά και δεν υπάρχει λόγος να αλλάξουμε κάτι, από την στιγμή που ήθελαν να παίξουν”.

Για την παρουσία του Ιντέγε: “Ο Ιντέγε έκανε πολύ καλή αποθεραπεία στο εξωτερικό. Έβγαλε καλά το 90λεπτο. Είναι πανέτοιμος. Δεν υπάρχει λόγος να μην τον ξεκινήσουμε”. 

Για τα πλέι οφ και την έξοδο στην Ευρώπη: “Πρώτος στόχος είναι αυτός. Από εκεί και πέρα, θα κοιτάξουμε για παραπάνω. Αυτό που σκεφτόμαστε, είναι να τελειώσουμε οριστικά με τα πλέι οφ”.

Για την ΑΕΚ: “Η ΑΕΚ είναι σαφώς αλλαγμένη σε σχέση με το προηγούμενο διάστημα. Παίζει πιο κλειστά. Έχει κάποιες αλλαγές. Τους είδαμε. Είναι καλή ομάδα, με ποιότητα. Έχουμε το δικό μας σκεπτικό και θέλουμε να πάρουμε το ματς”.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X