"Δεν μιλάω ποτέ για τους διαιτητές, απλά ακολουθώ τις αποφάσεις τους"

από AllAboutARIS

Ο προπονητής της ΑΕΚ δέχτηκε ερωτήσεις πάνω στο κομμάτι της σημερινής διαιτησίας τονίζοντας ότι κοιτάει μόνο τη δουλειά του ως προπονητής.

Επίσης ο Μάσιμο Καρέρα έμεινε ευχαριστημένος από την απόδοση της ομάδας του σε ένα πολύ δύσκολο γήπεδο και απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα όπως υπογράμμισε.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Ιταλός προπονητής στην συνέντευξη Τύπου:

Για το παιχνίδι: “Ξέραμε ότι θα ήταν δύσκολο ματς. Ήρθαμε σε ένα δύσκολο γήπεδο. Ο ΑΡΗΣ έχει καλούς παίκτες και δυνατούς οπαδούς. Κάναμε λάθη στην κατοχή εμείς, θα μπορούσαμε να κάνουμε ευκαιρίες, κάναμε πολλά λάθη στις τελικές πάσες.

Είμαι ικανοποιημένος με την απόδοση. Είχαμε προβλήματα όταν είχαμε την μπάλα αλλά το δουλεύουμε. Ήμασταν συμπαγείς αλλά πρέπει να συνεχίσουμε τη δουλειά”.

Για τον τρόπο που παίζει η ΑΕΚ που είναι Ιταλικός: “Σε κάθε αγώνα διαλέγουμε σύστημα ανάλογα τον αντίπαλο. Διαβάζουμε τον αντίπαλο και αποφασίζουμε. Αυτή είναι η δουλειάς μας. Μερικές φορές μας βγαίνει μερικές φορές όχι”.

Για το πως ξεκίνησε την ΑΕΚ (χωρίς Μάνταλο): “Επιλογές κάνουμε. Ο προπονητής πρέπει να παίρνει αποφάσεις. 11 πρέπει να παίζουνε”.

Για τις αποφάσεις των διαιτητών: “Δεν μιλάω ποτέ για τους διαιτητές. Δεν έχω κάτι να πω. Απλά ακολουθώ τις αποφάσεις του. Και δεν είναι το δικό μου καθήκον να κουβεντιάζω τις αποφάσεις”.

Έχει και καλούς διαιτητές στην Ελλάδα. Είτε είναι υπέρ μας είτε κατά μας δεν θέλω να σχολιάζω. Αν σφυρίξει ένα πέναλτι κατά μας δεν θα σχολιάσω, θα κάτσω να δω τι λάθος κάναμε εμείς και κάναμε το πέναλτι”.

Προτεινόμενα Άρθρα

AllAboutARIS TV, ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 20:30, μέσα από το κανάλι του AllAboutARIS.GR στο YouTube.

X