Δύο πέναλτι και μία κόκκινη έπνιξε ο Καραντώνης!

από AllAboutARIS

Το ντέρμπι ΑΡΗΣ-ΑΕΚ είχε… υπογραφή Καραντώνη που υπέπεσε σε σωρεία λαθών κατά του ΑΡΗ

Η αναμέτρηση βρήκε εν τέλει νικήτρια την ΑΕΚ αλλά ο ΑΡΗΣ έχει κάθε δικαίωμα να διαμαρτύρεται για διαιτητή και VAR. Η συνολική αποτίμηση των σοβαρών λαθών που έγιναν κατά του ΑΡΗ και διαμόρφωσαν το αποτέλεσμα είναι τρία.

Αρχικά η φάση που ξεσήκωσε μεγάλη θύελλα αντιδράσεων ήταν αυτή του 40ου λεπτού όταν ο Φετφατζίδης έπεσε μέσα στην περιοχή μετά από αντικανονικό μαρκάρισμα του Κλωναρίδη ωστόσο σε πρώτη φάση ο Καραντώνης και εν συνεχεία το VAR δεν αντιλήφθηκαν κάτι το επιλήψιμο σε μια ξεκάθαρη φάση.

Είχε προηγηθεί όμως και στο 19ο λεπτό φάση για την οποία επίσης μπορεί να έχει παράπονα ο ΑΡΗΣ, όταν ο Βέλεθ “γκρεμίστηκε” μέσα στην περιοχή αλλά κανείς από την διαιτητική ομάδα του αγωνιστικού χώρου και του VAR έδωσαν… ιδιαίτερη σημασία.

Τα δυνατά μαρκαρίσματα από τους παίκτες της ΑΕΚ έδιναν και έπαιρναν καθ’όλη την διάρκεια του ματς ωστόσο μάταια περίμενε ο ΑΡΗΣ μια κόκκινη κάρτα σε παίκτη των φιλοξενούμενων. Φωτεινό παράδειγμα δεύτερης κίτρινης αυτή του Σβάρνα στο 69ο λεπτό όταν χτύπησε… ύπουλα τον Λάρσον ανακόπτοντας υποσχόμενη επίθεση για τον ΑΡΗ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X