Ξεκάθαρα στο χέρι του

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μόνο νίκη θέλει ο ΑΡΗΣ στην Λαμία, την ώρα που εκκρεμεί το ΟΦΗ-Ατρόμητος

Έστω και ένας βαθμός θα ήταν σημαντικός χθες για τον ΑΡΗ, στην προσπάθεια του να “κλειδώσει” την 5η θέση της βαθμολογίας.

Ουσιαστικά ο ΑΡΗΣ έχει “καπαρώσει” την 5άδα, απλά μένει να το κάνει και μαθηματικά, κρατώντας την τύχη του στα χέρια του τις τελευταίες δύο αγωνιστικές της κανονικής διάρκειας. 

Λαμία (εκτός) και Ατρόμητος (εντός) είναι οι αντίπαλοι της ομάδας, έχοντας την ευκαιρία για ένα “2 στα 2” το οποίο δεν αφήνει περιθώριο σε κανέναν άλλον για την 5η θέση. Και παράλληλα θα την βοηθήσει στην διαδικασία των πλέι οφ. 

Δεν αποκλείεται βέβαια ο ΑΡΗΣ να χρειαστεί λιγότερους από έξι βαθμούς. Κάτι που θα εξαρτηθεί από το σημερινό ΟΦΗ-Ατρόμητος και από άλλα αποτελέσματα της προτελευταίας αγωνιστικής. 

Για παράδειγμα, εάν ο ΟΦΗ κερδίσει σήμερα πάει στους 31 και μειώνει στους δύο από τον ΑΡΗ, πηγαίνοντας αμέσως μετά στην έδρα της ΑΕΚ ενώ την τελευταία αγωνιστική υποδέχεται την Λαμία.

Ο Αστέρας υποδέχεται τον Παναθηναϊκό και την τελευταία αγωνιστική φιλοξενείται από την ΑΕΛ. Δυσκολίες έχει και το πρόγραμμα του Ατρομήτου, όπως και αυτό της Ξάνθης.

Πολλά θα εξαρτηθούν από το σημερινό ματς στο “Γεντί Κουλέ”, αλλά σε κάθε περίπτωση ο στόχος του ΑΡΗ κόντρα στην Λαμία είναι ξεκάθαρος. Μόνο νίκη, η οποία κατά πάσα πιθανότητα θα “κλειδώσει” και την 5άδα. 

Το πρόγραμμα των δύο τελευταίων αγωνιστικών

25η αγωνιστική

Λαμία-ΑΡΗΣ
Αστέρας Τρίπολης-Παναθηναϊκός
Ατρόμητος-Ξάνθη
ΑΕΚ-ΟΦΗ

26η αγωνιστική

ΑΡΗΣ-Ατρόμητος
Ξάνθη-ΠΑΟΚ
ΟΦΗ-Λαμία
ΑΕΛ-Αστέρας Τρίπολης

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X