Στο χέρι του… και το νου του

από Αντώνης Γκάτζιος

Η 24η αγωνιστική ήταν μια κακή αγωνιστική για τον ΑΡΗ. Για την ήττα και πως συνέβη με την ΑΕΚ αλλά και τα υπόλοιπα αποτελέσματα που κρατούν ακόμη ανοικτούς τους λογαριασμούς για τα πλει-οφ και την μαθηματική εξασφάλιση των δυο τελευταίων θέσεων, από την 4η και κάτω.

Η ήττα από την ΑΕΚ και οι ταυτόχρονες νίκες του Αστέρα Τρίπολης και του ΟΦΗ, έχουν βάλει τις δυο ομάδες στο κόλπο και την ομάδα του Μίχαελ Ενινγκ σε πίεση από την οποία όμως μπορεί μόνη της να βγει, το Σάββατο κερδίζοντας τη Λαμία και εξασφαλίζοντας την παρουσία της στην τελική εξάδα των πλει-οφ. Είναι καλύτερη ομάδα, δεν έχει μεσοβδόμαδα- επιτέλους- ματς και με ένα διπλό ξεμπερδεύει.

Αυτό που πρέπει να ανησυχεί όμως τους ανθρώπους του ΑΡΗ και πρωτίστως τον Θόδωρο Καρυπίδη είναι τα διαιτητικά «εγκλήματα» που έλαβαν χώρα αυτή την αγωνιστική. Να τον πονηρέψουν και να τον ενεργοποιήσουν στην κατεύθυνση προστασίας της ομάδας αφού και να μην θέλεις να βάλεις το μυαλό σου να σκεφτεί κακοπροαίρετα, αντιλαμβάνεσαι ότι γίνονται περίεργα πράγματα που ενδέχεται να αποσκοπούν κάπου. Να προσπαθήσουν να εκτροχιάσουν τον ΑΡΗ από την 6άδα, κάνω μια υπόθεση εργασίας; Ίσως να μην τους βολεύει να είναι στα πλει-οφ η ομάδα της Θεσσαλονίκης που παίζει παντού και πάντα ποδόσφαιρο και είναι μια απειλή που δεν ελέγχεται μάλιστα. Αναλύοντας τη διαιτησία του Καραντώνη προχθές στο Βικελίδης αλλά και τη στάση του Κουμπαράκη στο VAR, θέλοντας και μη πονηρεύεσαι.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X