"Είχαμε επαφή με εταιρεία για τα social media, αλλά…"

από Αντώνης Γκάτζιος

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου, απάντησε στις κατηγορίες ότι οι διοικούντες είχαν προσλάβει εταιρεία με σκοπό να πλήξει την εικόνα των παικτών μέσω αναρτήσεων στα social media.

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του ραδιοφωνικού σταθμού “Cadena SER”, οι διοικούντες την Μπαρτσελόνα είχαν προσλάβει μία εταιρεία με σκοπό να πλήξει την εικόνα των παικτών μέσω αναρτήσεων στα social media και παράλληλα να προστατεύσει τη φήμη του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου.

Πρόκειται για την εταιρεία “I3 Ventures”, που διαχειριζόταν δεκάδες λογαριασμούς σε Facebook και Twitter, μέσων των οποίων γινόταν προσπάθεια να πληγεί το κύρος και η εικόνα των σταρ της ομάδας, όπως είναι ο Λιονέλ Μέσι και ο Ζεράρ Πικέ, αλλά και πρώην θρύλων του συλλόγου, όπως είναι οι Πεπ Γκουαρδιόλα, Τσάβι και Κάρλες Πουγιόλ. Επίσης, στο στόχαστρο έμπαιναν και “αντίπαλοι” του Μπαρτομέου για τον προεδρικό θώκο, όπως οι Βίκτορ Φοντ, Τζουάν Λαπόρτα και Αγκουστί Μπενεντίκο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, το κόστος των υπηρεσιών ανήλθε κοντά στο 1.000.000 ευρώ, το οποίο αποπληρώθηκε σε έξι δόσεις, από διαφορετικά τμήματα του συλλόγου.

Ο Μπαρτομέου σε ομιλία του σε εκδήλωση βραβείων δημοσιογραφίας, αναφέρθηκε στο θέμα, τόνισε πως όσα έχουν κυκλοφορήσει, είναι ψέματα, αλλά είπε ακόμα πως όντως είχε υπάρξει επαφή με συγκεκριμένη εταιρεία.

“Θα υπερασπιστούμε την τιμή μας με κάθε νόμιμο τρόπο κόντρα σε τέτοιες πρακτικές και κατηγορίες. Ναι, είχαμε επαφή μαζί τους και θα έχουμε επαφή με εταιρείες για τα social media γιατί αυτό οφείλουμε να κάνουμε ως σύλλογος για να ξέρουμε τι συμβαίνει στα social media. Με συγκεκριμένη εταιρεία έδωσα αμέσως εντολή να τερματιστεί η συνεργασία μας μόλις έγιναν αντιληπτά αρνητικά σχόλια”, ξεκαθάρισε ο Μπαρτομέου.

Πηγή: sport24.gr

Προτεινόμενα Άρθρα

AllAboutARIS TV, ΠΛΕΟΝ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ στις 20:30, μέσα από το κανάλι του AllAboutARIS.GR στο YouTube.

X