Συμπλήρωσε την τετράδα του κυπέλλου η ΑΕΚ

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

ΑΡΗΣ, Ολυμπιακός, ΠΑΟΚ και η ΑΕΚ στα ημιτελικά

Το τέταρτο και τελευταίο εισιτήριο του Κυπέλλου Ελλάδος εδώ και λίγη ώρα έχει κάτοχο, με την ΑΕΚ να επικρατεί στον δεύτερο αγώνα για τα προημιτελικά, κόντρα στον Παναιτωλικό, με 4-0 και,σε συνδυασμό με το 1-1 του πρώτου αγώνα, να περνά στην επόμενη φάση. 

Κατά τη συνήθη πρακτική της με τον Καρέρα στον πάγκο, η ΑΕΚ άνοιξε πολύ νωρίς το σκορ. Συγκεκριμένα, μόλις στο 7′ ήταν ο Ολιβέιρα που με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή έκανε το 1-0. Η πίεση από τους γηπεδούχους συνεχίστηκε, η υπεροχή τους ήταν αναμφισβήτητη παρά το γεγονός ότι σε κανένα σημείο δεν φάνηκαν να φορτσάρουν και πριν οι δυο ομάδες πάνε στα αποδυτήρια είχε γίνει το 2-0 με τον Μάνταλο να κάνει την ατομική ενέργεια από τα δεξιά και να σερβίρει έτοιμο γκολ στον Κρίστιστιτς που έκανε το 2-0.

Ο Αλμπάνης, που μπήκε στο γήπεδο στη θέση του Ολιβέιρα, έκανε με κοντινό πλασέ το 3-0 στο 78′ με τον Αραούχο να κλέβει τη μπάλα και να δίνει έτοιμο γκολ στον Έλληνα άσο. Το τελικό 4-0 διαμορφώθηκε στο 87′ με τον Λιβάγια να βγαίνει τετ-α-τετ, να ανατρέπεται από τον Κνετ, να εκτελεί και το πέναλτι και να προσθέτει και το δικό του όνομα στον πίνακα των σκόρερ.

Προτεινόμενα Άρθρα

ALLABOUTARIS TV! ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΙΣ 20:00 ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΟΥ ALLABOUTARIS.GR ΣΤΟ YOUTUBE!

X