Ένα ερωτηματικό πριν την σέντρα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Την κατάσταση του Ιντέγε θα περιμένουν να δουν οι άνθρωποι του ΑΡΗ τις επόμενες ώρες.

Σε λίγες ώρες ο ΑΡΗΣ δίνει το προτελευταίο του παιχνίδι για την κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, κόντρα στην Λαμία. Και τα ερωτηματικά δεν λείπουν.

Συγκεκριμένα αυτό είναι ένα και αφορά την κορυφή της επίθεσης, όπου λίγο πριν την σέντρα θα ξεκαθαρίσει το τοπίο όσον αφορά την παρουσία ή όχι του Μπράουν Ιντέγε στην αρχική ενδεκάδα. 

Εφόσον ο Νιγηριανός αισθάνεται καλά, τότε θα πάρει φανέλα βασικού από τον Μίχαελ Ένινγκ. Σε διαφορετική περίπτωση υπάρχουν οι επιλογές του Νικολά Ντιγκινί και Φιορίν Ντουρμισάι, με τον πρώτο να έχει ένα ελαφρύ προβάδισμα. 

Στις υπόλοιπες θέσεις δεν υπάρχει η πρόθεση -ή και ο λόγος- να αλλάξει κάτι, ειδικά από την στιγμή που η απουσία κάποιου μεσοβδόμαδου αγώνα έδωσε την ευκαιρία για ανάσες στην ομάδα. 

Ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα. Ρόουζ και Κόρχουτ θα είναι οι πλάγιοι μπακ, με τους Βέλεθ και Δεληζήση στο κέντρο της άμυνας. Σάσα-Ματίγια θα αποτελέσουν την δυάδα των χαφ. Ο Φετφατζίδης με τον Γκάμα στα άκρα και ο Λάρσον η μία σίγουρη παρουσία στην κορυφή της επίθεσης.

Προτεινόμενα Άρθρα