"Διπλο" τριάδας για την Κ-19 στην Λαμία

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η πίεση απέδωσε στο τέλος για τον ΑΡΗ

Νίκη τριάδας για τον ΑΡΗ κόντρα στην Λαμία με 2-3. Οι “κιτρινόμαυροι” έβγαλαν συγκέντρωση στο παιχνίδι τους και άντεξαν μέχρι το τέλος, φεύγοντας με ένα πολύ σημαντικό διπλό.

Ο ΑΡΗΣάνοιξε το σκορ μόλις στο 6’, σκορ το οποίο δεν κατάφερε να διευρύνει μέχρι το ημίχρονο. Αυτό το πλήρωσε προσωρινά, καθώς η Λαμία με δύο γκολ σε έξι λεπτά (49’ και 54’) πήρε προβάδισμα με 2-1.

Ωστόσο, οι γηπεδούχοι έμειναν με δέκα παίκτες στο 62’ λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη κάρτα και δέκα λεπτά αργότερα (72’) ο ΑΡΗΣ έφτασε στην ισοφάριση. Η πίεση των «κιτρινόμαυρων» συνεχίστηκε και απέφερε καρπούς στο 80’, όταν και έγινε το 2-3, σκορ το οποίο διατηρήθηκε μέχρι το τέλος του αγώνα.

Με αυτή τη νίκη ο ΑΡΗΣ επέστρεψε στην 3η θέση με 45 βαθμούς προσπερνώντας τον Ολυμπιακό (44β.), ενώ η Λαμία είναι τελευταία (14η) με 8 βαθμούς.

ΑΡΗΣ:(KOOYTΣ)KAZANAΣ

ΠAPIΣHΣ,KATΣOYΛIΔHΣ(45′ MΠAΛIKTΣHΣ) ΣENΓKEPΓKHΣ,BAΣIΛOΠOYΛOΣ,MΠAΓKAΛIANHΣ(45′ KAPAMΠEΛAΣ) KPIMITZAΣ(67′ TAOYΣANHΣ), MAPMAPIΔHΣ,MΠAKOYTΣHΣ,ΣΠAPTIATHΣ(67′ ΠAΠΠAΣ) ,BABΛIAKHΣ(80′ ΠAΓKOΣ) ,XATZHΠIPΠIPIΔHΣ

Προτεινόμενα Άρθρα