Τερζής: "Τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν, θέλουμε την νίκη"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Τόλης Τερζής σημείωσε στο pre-game της NOVA πως ήταν απόφαση του προπονητή να ξεκουράσει μερικούς παίκτες, ενώ στάθηκε και στην λειτουργία των ακαδημιών

Για το ότι ο ΑΡΗΣ χρειάζεται την ισοπαλία για να εξασφαλίσει την πέμπτη θέση:

“Εμείς ετοιμαζόμαστε όπως σε όλα τα παιχνίδια. Είναι ξεχωριστό με βάση την βαθμολογία στα τελευταία παιχνίδια της κανονικής διάρκειας. Την επόμενη εβδομάδα έχουμε τα πλέι οφ.”

Για τους παίκτες που έμειναν εκτός:

“Το σκεπτικό είναι να αφήσουμε παιδιά έξω να ξεκουραστούν, ώστε να προετοιμαστούμε για το παιχνίδι της Τετάρτης με την ΑΕΚ. Είναι ευκαιρία να παίξουν και άλλοι ποδοσφαιριστές χωρίς χρόνο συμεμτοχής. Να δούμε την κατάσταση τους γιατί έχουμε ακόμα 10 παιχνίδια συν το Κύπελλο.

Για το ότι ο ΑΡΗΣ προέρχεται από τρία μη θετικά αποτέσματα:

“Ευελπιστούμε ότι θα κερδίσουμε σήμερα, άσχετα με τις αλλαγές. Προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι και θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο”.

Για την 4η αναμέτρηση των δύο ομάδων φέτος:

“Και στο παιχνίδι εδώ αλλά και στο Περιστέρι, ήμασταν καλύτεροι. Είχαμε το χαμένο πέναλτι με τον Μπρούνο. Τους γνωρίζουμε και μας γνωρίζουν. Θέλουμε εμείς να είμαστε οι νικητές και να πάρουμε τους βαθμούς”

Για την χρησιμοποίηση του Σάσα στο αριστερό άκρο:

“Στο πρώτο παιχνίδι του κόουτς, όταν ζήτησε αλλαγή ο Κόρχουτ. Εμείς γνωρίζουμε τα παιδιά τι θέση μπορούν να αγωνιστούν. Ήταν μια λύση ανάγκης τότε. Σήμερα θελήσαμε να ξεκουράσουμε τον Κόρχουτ που έχει συνεχόμενα παιχνίδι. Χρησιμοποιούμε τον Σάσα σε αυτή τη θέση και γνωρίζουμε ότι μπορεί να τα καταφέρει.”

Για την χρησιμοποίηση του Μπακούτση και την λειτουργία των ακαδημιών:

“Ο Μπακούτσης είναι στην πρώτη ομάδα από πέρσι. Φέτος τον έχουμε χρησιμοποιήσει στο παιχνίδι με τον Βόλο. Έχει παίξει και σε παιχνίδι Κυπέλλου. Έχει πολλά παιχνίδι με την Κ19 και πηγαίνει πολύ καλά. Πολλά παιδιά ανεβάζουμε κάθε εβδομάδα για να κάνουν προπόνηση με εμάς. Όχι μόνο με την Κ19 αλλά και από την Κ17. Υπάρχουν δύο ποδοσφαιριστές κάθε εβδομάδα που έρχονται στις προπονήσεις της μεγάλης ομάδας και μαθαίνουν πως λειτουργούμε.”

Προτεινόμενα Άρθρα