"Δικαιούμασταν κάτι καλύτερο – Αισιοδοξία για θετικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ"

από AllAboutARIS

Ο Μίκαελ Ένινγκ τόνισε στην συνένευξη Τύπου ότι δεν δικαιούταν η ομάδα αυτό το αποτέλεσμα ενώ πρόσθεσε ότι το μυαλό όλων ήταν στο ματς με την ΑΕΚ

Στην τοποθετήσή του ο Γερμανός τεχνικός δεν έκρυψε την αισιοδοξία του για το ματς κυπέλλου της Τετάρτης ενώ όσον αφορά τη σημερινή αναμέτρηση αναφέρθηκε και στο ροτέισον που έγινε.

Ο Ένινγκ δέχτηκε ερώτηση και για το μέλλον του στον ΑΡΗ τονίζοντας ότι είναι ευτυχισμένος εδώ και πως έγινε μια καλή συζήτηση εχθές αλλά προς το παρόν δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου ο Γερμανός τεχνικός:

“Ήταν εμφανές ότι λόγω των αλλαγών χρειαστήκαμε χρόνο για να μπούμε στο πνεύμα του παιχνιδιού. Δικαιούμασταν καλύτερο αποτέλεσμα όμως. Μας έλειψε η συνέπεια στην επίθεση. Προσπαθήσαμε για τη νίκη. Φάνηκε παρόλα αυτά ότι στο μυαλό μας είναι η ΑΕΚ. Υπάρχει η αισιοδοξία ότι θα πάρουμε καλό αποτέλεσμα στην Αθήνα.”

Για το ροτέισον και την επιλογή του Μπακούτση: “Ηταν συνειδητή επιλογή να κάνουμε πολλές αλλαγές. Μας έδωσε αυτή την δυνατότητα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Τώρα για τον Μπακούτση, έκανε τη δουλειά του, ήταν ένα πρώτο βήμα γι’αυτόν, χρειάζεται χρόνο, να μάθει μέσα από τα λάθη του και να γίνεται καλύτερος. Ήταν ένα παιχνίδι ευκαιριών για όλους, για να δω κάποια πράγματα.”

Για το μέλλον του στον ΑΡΗ: “Είμαι ικανοποιημένος εδώ. Είχαμε καλή συνομιλία εχθές, είναι σε εξέλιξη οι συζητήσεις. Όταν έρθει η ώρα να ανακοινώσουμε κάτι, θα το μάθετε.”

Προτεινόμενα Άρθρα