Αγκίρε: "O Ρονάλντο θέλει να επιστρέψει στη Ρεάλ Μαδρίτης"

από AllAboutARIS

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο επέστρεψε για πρώτη φορά στο "Σαντιάγκο Μπερναμπέου" από το καλοκαίρι του 2018 για να παρακολουθήσει το ντέρμπι Ρεάλ Μαδρίτης-Μπαρτσελόνα για την 26η αγωνιστική της La Liga

Ο Εντού Αγκίρε, έγκυρος δημοσιογράφος σε θέματα που αφορούν τη “βασίλισσα”, έριξε νερό στο μύλο της φημολογίας που αναφέρεται σε πιθανή επιστροφή του στους “μπλάνκος”.

“Γνωρίζω με σιγουριά ότι ο Κριστιάνο θέλει να γυρίσει στη Ρεάλ. Μόλις ήρθε στη Μαδρίτη, ένιωσε αμέσως την επίδραση της πόλης. Όταν μπήκε ξανά στο “Σαντιάγκο Μπερνμαμπέου” ήταν ενθουσιασμένος”, εξομολογήθηκε στην ιταλική τηλεόραση, ενώ εν συνεχεία άφησε ανοιχτά όλα τα ενδεχόμενα.

“Προς το παρόν είναι απόλυτα αφοσιωμένος στους “μπιανκονέρι”, αλλά στο ποδόσφαιρο πότε μη λες ποτέ. Δεν ξέρω τι θα συμβεί στο μέλλον. Άλλωστε, κανένας δεν γνωρίζει”, υπογράμμισε ο Αγκίρε που βρίσκεται στο στενό φιλικό περιβάλλον του Πορτογάλου σούπερ σταρ.

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο σε 74 συμμετοχές με τη φανέλα της Γιουβέντους μέχρι τώρα έχει βρει δίχτυα 53 φορές και την πρώτη του χρονιά στην Ιταλία πανηγύρισε την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα