Όταν οπαδοί χτυπάνε τον γυμναστή του αντιπάλου δεν είναι μηδενισμός; (pic)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δεύτερος σοβαρός λόγος για την βαριά τιμωρία της ΑΕΚ. Θα υπάρξει άραγε;;;

Όταν οπαδοί χτυπάνε τον γυμναστή του αντιπάλου δεν είναι μηδενισμός; Μία καλή ερώτηση… 

Η έκθεση του παρατηρητή για το ματς με την ΑΕΚ, είναι πλέον κάτι δεδομένο. Όπως και τα γεγονότα που καταγράφονται σε αυτήν.

Ένα από αυτά είναι και το χτύπημα που δέχθηκε από οπαδό της Ένωσης ο Λάζαρος Βαρδάκης…

“Αμέσως μετά την επίτευξη του δεύτερου τέρματος της ΠΑΕ ΑΕΚ (57′) οι παίκτες της πανηγύριζαν πλησίον της Θ35 και ταυτόχρονα τρεις παίκτες της ΠΑΕ Αρης έκαναν ζέσταμα (ως αναπληρωματικοί) μαζί με τον γυμναστή τους κοντά στο σημαιάκι του κόρνερ. Τρεις φίλαθλοι της ΠΑΕ ΑΕΚ εισήλθαν στο ταρτάν του αγωνιστικού χώρου για να πανηγυρίσουν μαζί με τους παίκτες και τότε δημιουργήθηκε φραστική λογομαχία με τον γυμναστή της ΠΑΕ Αρης. Ένας εκ των φιλάθλων στην προσπάθειά του να αποχωρήσει, απώθησε τον γυμναστή του Άρη και ο τελευταίος βρέθηκε στο έδαφος. Αργότερα τον εξέτασε ο γιατρός του και του τοποθέτησε προληπτικά “κολάρο” στον λαιμό. Εξαιτίας του συμβάντος, ο αγώνας διεκόπη προσωρινά για έξι λεπτά. Οι παράγοντες και των δύο ΠΑΕ έδρασαν “πυροσβεστικά” ώστε να λήξει το επεισόδιο”.

Θα υπάρξει λοιπόν η ανάλογη τιμωρία, στο δεύτερο σοβαρότατο συμβάν που έλαβε χώρα χθες στο ΟΑΚΑ; Συμβάν, αν θέλουμε να το χαρακτηρίσουμε κόσμια. Αλητεία, εάν θέλουμε να το αποτυπώσουμε στην πλήρη διάστασή του.

Προτεινόμενα Άρθρα