Ο Υπουργός Επικρατείας, Γιώργος Γεραπετρίτης, ξεκαθάρισε ότι το θέμα με τα ban του ΑΡΗ θα ενταχθεί στο μνημόνιο που υπογράφτηκε μεταξύ Κυβέρνησης και FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο.
Ο κ. Γεραπετρίτης τόνισε ότι θα βρεθεί άμεσα λύση στην υπόθεση που “φρενάρει” τον ΑΡΗ στο μεταγραφικό τομέα. Ο Υπουργός Επικρατείας επισήμανε ότι η συγκεκριμένη υπόθεση θα θα ενταχθεί στο μνημόνιο που υπογράφθηκε πρόσφατα μεταξύ Κυβέρνησης και FIFA για το ελληνικό ποδόσφαιρο και πως θα δοθεί άμεσα λύση.
Επίσης, ο Υπουργός αναφέρθηκε και σε όσα έγιναν στον ημιτελικό Κυπέλλου ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΡΗ, στο ΟΑΚΑ. Τόνισε ότι έχει ξεκινήσει εισαγγελική έρευνα για να αποδοθούν ευθύνες, ξεκαθαρίζοντας πως δε θα υπάρξει άλλη ανοχή σε τέτοια θλιβερά φαινόμενα βίας.