Ιντέγε υπέρ Μίκελ: "Σοκαρίστηκα – Θα έκανα ακριβώς το ίδιο"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η Τουρκία ήταν το τελευταίο… οχυρό από τα πρωταθλήματα της Ευρώπης όπου μπήκε… λουκέτο λόγω του κορωνοϊού.

Οι Τούρκοι αρνούνται πεισματικά να αναβάλλουν το πρωτάθλημα, μέχρι που προχθές πάρθηκε η απόφαση για αναβολή όλων των δραστηριοτήτων στην χώρα. Μία απόφαση στην οποία οδηγήθηκαν μετά και τις δεκάδες αντιδράσεις αθλητών. 

Μία από αυτές ήταν του Τζον Όμπι Μίκελ. Ο πρώην μέσος της Τσέλσι έφτασε στο σημείο προ λίγων ημερών να αποχωρήσει από την Τραμπζονσπόρ, φοβούμενος πλέον για την κατάσταση της υγείας του.

Πολλοί ποοδοσφαιριστές, όπως ο Φαλκάο ή το Ντρογκμπά, στάθηκαν από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του, ενώ το ίδιο έκανε και ο Μπράουν Ιντέγε. 

Πέρα από συμπατριώτες, οι δυό τους ήταν και συμπαίκτες στην κινέζικη Τέντα. Ο άσσος του ΑΡΗ λοιπν μίλησε στην ιστοσελίδα “brila.net” και πήρε το μέρος του έμπειρου χαφ.

“Θα είχα κάνει ακριβώς το ίδιο. Σοκαρίστηκα όταν έμαθα ότι το πρωτάθλημα στην Τουρκία συνεχίζεται. Το έμαθα μόλις τις προάλλες. Κοιτούσα στο ίντερνετ για αποτελέσματα και διαπίστωσα ότι ακόμη έπαιζαν αγώνες . Έπαθα σοκ. Ακόμη και οι πιο ακριβοπληρωμένοι παίκτες στα μεγαλύτερα πρωταθλήματα του κόσμου, όλοι έχουν σταματήσει.

Τηλεφώνησα σε έναν φίλο μου που παίζει στην Τουρκία και μου είπε ότι η ένωση ποδοσφαιριστών προσπαθεί να αναβάλει το πρωτάθλημα”, ανέφερε στις δηλώσεις του ο 31χρονος επιθετικός.

Προτεινόμενα Άρθρα