Η αγγλική ομάδα θα επέστρεφε στο γήπεδο την Τρίτη (24/3)

Ακύρωσε την επιστροφή στις προπονήσεις η Άρσεναλ (pic)

Η αγγλική ομάδα θα επέστρεφε στο γήπεδο την Τρίτη (24/3), όμως με την έξαρση του κορονοϊού η απόφαση άλλαξε

Μπορεί η Αρσεναλ να σκόπευε να επιστρέψει αυτή την εβδομάδα να επιστρέψει στις προπονήσεις, ωστόσο κάτι τέτοιο φαίνεται πως δεν θα συμβεί μετά από νέα μέτρα που λήφθηκαν από τους "κανονιέρηδες".

Ο τεχνικός της Αρσεναλ, Μίκαελ Αρτέτα πριν από δύο εβδομάδες, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό με αποτέλεσμα όλα τα μέλη της ομάδας να τεθούν σε καραντίνα για 14 ημέρες.

Μετά τη λήξη της απομόνωσης, οι “κανονιέρηδες” σκόπευαν να επιστρέψουν στις προπονήσεις για να παρουσιαστούν έτοιμοι όταν επανέλθουν οι αγωνιστικές δραστηριότητες στη χώρα.

Παρ’ όλα αυτά βλέποντας την έξαρση του Covid-19 στην Αγγλία και τον αριθμό των κρουσμάτων να αυξάνεται, πάρθηκε η απόφαση να μην πραγματοποιηθούν προπονήσεις σύντομα.

“Οι ποδοσφαιριστές της πρώτης ομάδας θα επέστρεφαν στις εγκαταστάσεις αυτή την εβδομάδα για να προπονηθούν, μετά από 14 ημέρες καραντίνας. Βλέποντας όμως την κατάσταση θα ήταν απαράδεκτο και ακατάλληλο να γίνει κάτι τέτοιο από την πλευρά μας. Ολα τα μέλη του συλλόγου θα παραμείνουν στα σπίτια τους. Μείνετε και εσείς σπίτι και σώστε ζωές”.

Πηγή: gazzetta.gr

Στις 250 έως σήμερα οι συλλήψεις σε όλη την Ελλάδα λόγω κορονοϊού
Προηγούμενο άρθρο Στις 250 έως σήμερα οι συλλήψεις σε όλη την Ελλάδα λόγω κορονοϊού
Επόμενο άρθρο 457 νεκροί σε μια μέρα στην Ισπανία
457 νεκροί σε μια μέρα στην Ισπανία

Ακολουθήστε το AllAboutARIS στα social media, για να είστε πάντα… μέσα στα γεγονότα που αφορούν τον ΑΡΗ σε όλα τα επίπεδα!

AllAbout... Facebook

AllAbout... Instagram

AllAbout... YouTube

AllAbout... X

AllAbout... Tik Tok

Ακολουθήστε μας στο... Google News