Συμφωνεί σε διακοπή ο ΑΡΗΣ

από Γιώργος Γκάτος

Η τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Superleague βρίσκεται σε εξέλιξη, με την ιδέα της οριστικής διακοπής να έχει πέσει στο τραπέζι

Αυτή την στιγμή διεξάγεται η τηλεδιάσκεψη των ομάδων της Superleague, με τους ισχυρούς άνδρες των ομάδων να συζητούν για το μέλλον του πρωταθλήματος.

Ο ΑΡΗΣ τάχθηκε υπέρ της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος, πρόταση που εξέφρασε ο Γιάννης Αλαφούζος εκ μέρους του Παναθηναϊκού.

Οι “Κιτρινόμαυροι” κινήθηκαν με βάση τα δικά τους συμφέροντα, διαψεύδοντας για ακόμη μια φορά τους προπαγανδιστές. Σε αυτή την πρόταση συμφωνεί και ο ΠΑΟΚ, σε αντίθεση με τον Ολυμπιακό που ζητάει παράταση και επανεξέταση των συνθηκών σε λίγο καιρό. 

Η απόφαση υπέρ της οριστικής διακοπής συνοδεύεται από το γεγονός πως στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ θεωρούν βέβαιη την συμμετοχή της ομάδας στην Ευρώπη τη νέα σεζόν. Περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν μετά την ολοκλήρωση της τηλεδιάσκεψης.

Μαρινάκης: “Να δούμε την κατάσταση ως το τέλος Απριλίου, θέλουμε ξεκάθαρες λύσεις”

Ο μεγαλομέτοχος του Ολυμπιακού σημείωσε πως οι ομάδες πρέπει να δουν την κατάσταση ως το τέλος του Απριλίου, ενώ σε περίπτωση οριστικής διακοπής πρέπει να συμφωνήσουν ομόφωνα και ξεκάθαρα.

“Η 24η Απριλίου δεν είναι ρεαλιστική. Πρέπει να δούμε την κατάσταση μέχρι τέλος Απριλίου. Αν μιλήσουμε για διακοπή, θα πρέπει να είναι ξεκάθαρο απ’ όλους ποιος θα είναι πρώτος. Ούτε παύλες ούτε άνω τελειες. Να πάρουμε ομόφωνη απόφαση” τόνισε και πρόσθεσε: “Συμφωνώ με το Working Group, αλλά πρέπει να δοθεί ξεκάθαρη λύση και να εξαντλήσουμε όλα τα περιθώρια. Οτιδήποτε αποφασίσουμε, θα βάλουμε μπροστά το συμφέρον όλων και όχι το συμφέρον του Ολυμπιακου”.

Προτεινόμενα Άρθρα