Οι λόγοι που οδήγησαν τον ΑΡΗ υπέρ της διακοπής

από Γιώργος Γκάτος

Εκτός από τους λόγους δημόσιας υγείας, οι "Κιτρινόμαυροι" έχουν και αγωνιστικούς λόγους για την οριστική διακοπή του πρωταθλήματος.

Στην σημερινή τηλεδιάσκεψη της Superleague, οι “Κιτρινόμαυροι” τάχθηκαν υπέρ της οριστικής διακοπής του πρωταθλήματος. Όμως, οι ομάδες αποφάσισαν να καθίσουν ξανά στο τραπέζι στις 24 Απριλίου για να αποφασίσουν το τι θα γίνει με την φετινή σεζόν.

Από την πλευρά του ΑΡΗ, υπάρχουν συγκεκριμένοι λόγοι για αυτή την επιλογή. Οι “Κιτρινόμαυροι” δεν θα έχουν όφελος από την διεξαγωγή των πλέι οφ κεκλεισμένων των θυρών, αφού δεν θα υπάρχουν έσοδα από τα εισιτήρια. Οι άνθρωποι του ΑΡΗ είναι υπέρ της επικύρωσης της τωρινής βαθμολογίας έτσι όπως έχει διαμορφωθεί, αφού θεωρούν πως το Ευρωπαϊκό εισιτήριο της ομάδας είναι εξασφαλισμένο και πως για αγωνιστικούς λόγους, θα είναι πιο έτοιμοι οι ποδοσφαιριστές στην έναρξη της Ευρωπαϊκής πορείας της ομάδας. 

Σε ό,τι έχει να κάνει με τον θεσμό του Κυπέλλου, δεν υπάρχει κάποια νεότερη εξέλιξη ή ενημέρωση, αφού κάτι τέτοιο δεν συζητήθηκε σήμερα. Όμως το γεγονός πως απομένουν μόνο οι επαναληπτικοί και ο τελικός, αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να γίνουν αργότερα το επόμενο διάστημα.

Προτεινόμενα Άρθρα